The Clinique Set…

ai bought the clinique set already

bertopek2 muka aku, siap kau clinique!

settled the bill and got RM90 voucher :)

ni ada lawak sikitlah, untuk pengguna basuh muka with air paip for 33 years (minus plus dari kecik tu x yah lah)….first time aku pakai maknek barang clinique tu on friday nite, it took me more than half an hour hokeyyyy!!! basuh tempek, basuh tempek basuh tempek, masyallah….camne le korang leh pakai menda2 ni ngan lama bonar yer.

ai m happy wt my air paip, no complaint but as ai said again, ketuaanku menyebabkan aku perlukan supplement :)

gonna show you the entry on the items later on…

aduh, gelak besau sirman tengok aku dok bilik ayo ngadap cermin tau! n rasanya lam 3,4 ari mesti aku dah leh skip the half n hour, hoping less than 10min lah. seriously lah, ai m not that kind of telek2 muka lelama lam bilik ayo.

Comment: 15