Ikan Bakar Bellamy

yday nite, lepas projek kat Jalan Isap, aku ajak makan kat Kolek Cafe. tapi sirman nak makan kat ikan bakar Bellamy pulok.

ai didnt wear any make up, tempek blusher itupun very light. so malas menampal muka lah bila wkend nih.

kerang bakar for gegirl, pedas lah pulak so sket je di amakan, pari 2 for the parents, yang lelain lauk masak biasa. tomyam putih, kailan n ayam msk kunyit for abang (not in the picture)

sirman loves to sit next to red diva, but gegirl selalu ikut mood menyibuk nak dok ngan mak. so the boys kenalah sitting next to each other lah.

she at first dok kat babychair, tapi dia kan mengada2 sangatlah mengada nak dok pangku bagai. apa aku nak cite actually lam entry nih yer…oh makannya total RM40. x sedaplah ikan bakar dia malam tuh. ikan pari nya macam tak freshlah gitu. so ikan aku ngan sirman liat seii. x syok. wpun kedai makan yang sama ngan aku makan few wks ago, nxt time lah ye sirman.

ada dialog kat kedai makan tuh

sirman said: abang, kat sinilah mommy ngan daddy selalu makan masa muda-muda dulu…

hikss…citer lama lah pulakkan.

dah beranak 2 doh :)

Comment: 21