Social Event with Nuffnang

banyak nau link sana sini kan, so aku tak laratlah nak link sesumer bloggers nih, tp korang pun sokmo tengok depa nih coz they are among the top bloggers.

to my bloggers and nuffnang frens too, sorry gang, wa talak larat mau letak link mar, wa manyak mizi manyak punat wooorrr!

IMG_7796

first and foremost, sirman and ai nak mintak mahap to Timothy, Robb and all Nuffnang staff coz we were 25 min late. aku jarang datang lambat untuk official invite, tapi dek sebabkan aku ada hal drama queen sket kat TGV makanya aku n sirman tersangkut lambat. sampai Robb tepon aku dering2 tanya napa le aku lambat, told ya aku jarang tak tepati masa but ni takleh nak dibuat pun. in fact aku sampai awal but tu lah, tickets kat tgv buat hal (we took the tickets for our family to watch the Gang movie, on sunday).

btw, this social event with Nuffnang was on Saturday nite.

IMG_7798

there were 2 long tables, bloggers and Nuffnang staff

IMG_7807

Next table, also bloggers and Nuffnang staff

n sib baiklah, rupanya ada lagik lambat than us :)

IMG_7810

the owner of Nuffnang, Tim

IMG_7817

dessert, at the level 1 of The Apartment

IMG_7844

IMG_7840

IMG_7822


IMG_7845

IMG_7818

IMG_7825

IMG_7820

IMG_7824

random photos, plus gossiping and talking

IMG_7827

discussion session

tak yah lah aku elaborate apa yang kami bincangkan, apa yang Tim stress out kan. but luckily ai accepted this invite, at least ai know my stand now. Happy to have this kind of get together.

IMG_7837

Group Photo

IMG_7848

Thanks Nuffnang for the dinner and to make me and sirman understand further on ‘perjalanan yang panjang ini’.

FYI, setiap event yang menjemput redmummy.com  soalan pertama yang akan aku tanya, is the invite is for one pax or ai can bring my manager. ai m ok kalau hanya perlukan kehadiharan ku seorang, aku bukannya tak biasa dengan pi sorang2 gini, but for this case, nasib baiklah sirman dijemput sama. ada menda2 yang aku tak paham specially on our blog’s project.TQ Tim for open up the stories and the idea.

everyone knows that sirman is my manager, he manages this blog, the template the coding, he even manages my nuffnang account, he s the one yang control everything, but for advertorial job, still up to me whether ai wanna take or not sbb pala otak aku yang kena buat bukan sirman. so far memang aku tak pernah turn down any job or invite, except this one, ai really have to pass it.

There s one coming up, Blogging & Law and ai m so interested to attend, korang may attend too. Just that, ai may have to involve with other things pulak, ai hope sirman can attend on behalf of me, coz that talk is so important to redmummy.com. Or anyone of you can be my rep?

Saya berminat untuk pergi tapi saya tidak bolehlah nak belah badan aku untuk berada di 2 tempat dalam masa yang sama. Anyone?

apa cite lam social event with nuffnang nih, hemm….now ai know my blog’s right!

Comment: 20