Hitam Putih Merah

IMG_0644

itam putih for family photo, gambo raya nih taun bape ek, taun lepas bukan, 2 yrs ago…purple theme, but for today, jadi tema itam. aku tak suka pencahayaan gambo nih, sirmanku – on the left ada pantulan, keep on snapping lagik yer pls

IMG_0646

gambo malam waktu nak kuor dinner, la nih aku tempek ari2 gak lah ngan make up RedGlow ni yo, suka lah, tak tau mana satu nak pakai, rasa macam nak buat pelangi plak, tu kaler kuning oren ijau tuh wuii, bilo ke masonya aku nak menempek. pakai plak ngan brush yang Raf Spore kasik, sedap nyerrrrr mengaler muka.

IMG_0645

sib baik pakai baju, orang nak kuor bilik ayo pun dia nak testing power…

wuii lengan aku tuh, kalo letak sebelah peha abang and gegirl, emm leh tahan gak gedempal mak nyer…

napa le asik entry bergambo ala2 ada ISO kan, kira just nice je lah, redmummy.com ni kan team work ngan sirman, gambar for event aku sumernya dia yang kena jaga mar….just that, aku ni fussy, setiap gambo aku nak dia snap lebih 5pcs coz aku suka nak pilih the best jer. kalo amik 1 snap, aku tak de option lain, either aku pakai gak or aku x leh pakai right?

well yes, ai sponsored that new gadget for him, with one condition:

itu barang, adiah besday for taun nih, taun depan and 2 taun lagik. not only that, itu jugak adiah anniversary adiah ari bapa adiah segala bagai lah, for 3 years in a row. heheehehehehe :)

tu pasal lagik kena diet, duit dah kempis hahahahhhahaha!

Comment: 18