Atrium Group – Big INCOME for you!!!

Sticky mode entry for 24 hours, please scroll down untuk entry2 terbaharu RM!

image001

Sebuah gambar lama

Hanya mempunyai SPM sebagai penggalas diri…

Dan milik gambar itu yang dahulunya hanya berambut pendek ala tomboi, kini memperolehi  pendapatan bulanan sebanyak enam angka!!!  Ni mestilah ramai yang tak percaya kan nih.

Saya percaya, kerana saya sendiri melihat kemewahannya, saya juga melihat document2 penting yang menunjukkan itulah income Puan Hisma. But of courselah, saya tak boleh nak paparkan documents tu wpun Puan Hisma adalah sangat menghargai kalau ai publish it together in this entry.

Toksahlah Puan, kang ramai yang berlainan maksudnya pulak menggunakan documents yang ada untuk tujuan kita tak tahu.

image003

To all my RM readers, diperkenalkan Puan Hisma, peneraju Atrium Group, syarikat yang menjadi perunding kepada financial peribadi dan keluarga korang. Kenapa Atrium Group mahu menjaja kisah mereka di sini? 2 things:

1.    Memanggil anak-anak muda mahupun yang tua, yang mahukan duit sampingan, mungkin boleh dibuat sebagai part time, ataupun full time, Puan Hisma mahu menambah recruitment downlinenya. Kesemua yang berminat tidak perlu ada pengalaman, sekurang-kurangnya kamu ada initiatif untuk memajukan diri, SPM is a must at least.

2.    Menjadi downliner Puan Hisma di Atrium Group, serapan dan training akan dibuat khusus supaya korang yang teringin nak ada segala kemewahan, wpun secara berperingkat, tetapi pelan-pelan, usaha gigih yang akan Puan Hisma ajarkan, insyallah, tempat kamu akan setanding juga dengan Puan Hisma dan group yang ada.

image004

image005

Perunding kewangan adalah tugasan yang akan kamu galasi, korang akan diajar dari zero to 100, kita jadikan Puan Hisma sendiri sebagai contoh kepada Perunding Kewangan yang berjaya. Oh sebelum saya terlupa, dengan bekalan SPM nya terdahulu, Puan Hisma adalah juga seorang bekas pramugari di awan biru.

Dari sudut bekerja sebagai part time of Perunding Kewangan, Puan Hisma meloncat dan di dalam sektor unit trust, she became the number one in Malaysia.

Kalau seorang wanita muda yang bisa mengalahkan lelaki-lelaki gagah di luar sana, pastinya transform yang Puan Hisma buat bukanlah ringan sekecil-kecil usaha. Itulah yang sering Puan Hisma katakan ‘For things to change, I must change first!’

image006

Puan Hisma – ibu muda kepada seorang anak perempuan kecil berusia 3 tahun lebih dan kini sedang sarat mengandung untuk kelahiran anak kedua, perlu memperluaskan lagi konsep Atrium Group. Atrium Group menjana redmummy.com dan mahukan the readers memanjangkan segala cerita ‘mahu kaya, join Atrium Group’ sebagai perunding kewangan.

Asas tidak perlu ada, hanya perlukan keinginan, selebihnya biarkan Puan Hisma dan team membantu kamu menaikkan taraf diri.

image007

image008

Sebahagian Atrium Group

Untuk menguatkan semangat kamu supaya turut bergandingan sama Atrium Group, Puan Hisma kini mampu memiliki jenama2 terkenal, LV, Gucci, Ferragamo, Rolex, Mont Blanc, BMW, Merz dan semuanya bukan mimpi.

Sebagai seorang yang berjaya, pengiktirafan yang diterima oleh Puan Hisma dan Atrium Group semakin galak dan berkembang, satu Malaysia mengenali Puan Hisma sebagai seorang yang sangt berjaya dalam landasannya sendiri.

kma6

Kamu mahu bersama menuruti jejak langkah Puan Hisma, ayuh dial number ini 014 – 324 0774 sms juga number ini atau bawa saja cursor mouse kamu ke blog Puan Hisma.

Di situ, kamu akan tahu, Puan Hisma benar-benar mahu recruit kamu untuk menjadi sebahagian ahli keluarga Atrium Group. To those suri rumah, anak2 muda belia, bapak-bapak, saya Redmummy mewakili Puan Hisma, memanggil kamu to join Atrium Group immediately. Jangan menyesal kalau ada yang membawa kemewahan di rumah, sedang kamu melanguk ‘alah tak tau alah malas, alah tak geti’.

Sikap orang melayu yang macam tu harus dibuang, contohi saja Puan Hisma dan syarikat yang dihasilkan…..

kma7

Hui…wpun Puan Hisma dok sarat mengandung, sempat lagik pi Rome, for holiday yer…holiday yang hasil dari Atrium Group jugak, so korang meh lah ramai2 join, buat part time pun boleh. aku teringin nak join, tp aduh….time is a factor lah sangat2. sapa tak jeles tengok income dia ke main hebat, pdhal dia dulu mula ngan zero mula dengan tak tau hapa, but mungkin ‘mbe aku tuh’ akan bermula jugak akhirnya…

sma

x kan nak makan gaji je selamanya dok? 🙂

1. Siapa yang perlu kamu cari from Atrium Group:

Puan Hisma

2. How to contact Puan Hisma?

Via email hismazaitul@yahoo.com.my

Via Phone/SMS: 014 – 324 0774

3. Apa yang kamu perlu ada untuk mendapat income yang besar dan mewah dari Atrium Group?

Hanya keinginan untuk berusaha sahaja! (the rest, biar Puan Hisma and Team uruskan untuk kamu!) So, tunggu apa lagik?

Khidmat pesanan masyarakat Atrium Group is brought by redmummy.com


Comment: 26