Dad’s Card…

IMG00916

hey all

that s sirman’s working table…ai never been to his office :)

ada suis warna merah kan..canggih aa opis dia hahahahha, itu yang aku nampak dulu bila dia upload gambo from his berry…actually for one reason.

nak kena tunjuk bukti kat gegirl that the father memang letak the father’s day card yang gegirl tulis tuh kat table dia. abangnya dia tak bwk…

sirman tu cam lelaki yang alah gambo anak bini nak letak kat meja, bertuah! perkhhh…lainlah dia travel ha yang tu kompem dia bwk siap letak kat sebelah katil lagi. lam wallet dia of cos lah ado…

tp yang daddy’s card tuh gigih abang and gegirl tulih sorang satu…so gegirl dok remind bapaknya bwk pi opis letak kat meja keja. dialah bungkuskan kad tuh letak lam bag keje bapaknya, ari2 check bag tu tengok ado lagi kad.

membebel2 gegirl bila tengok kad tu ado lagi lam bag…..

so sirman dah tak tau nak menjawab, manjang lupa jer, bila ingat dia terus letak kad tuh and snap the photo.

baru gegirl puas hati :)

abang plak steady jer…janji dia bg kad. bapak bawak simpan ke mana kadnya, dia x heran tak kisah punya mar…

Comment: 3