Dad’s Day

Dad’s Card…

IMG00916

hey all

that s sirman’s working table…ai never been to his office :)

ada suis warna merah kan..canggih aa opis dia hahahahha, itu yang aku nampak dulu bila dia upload gambo from his berry…actually for one reason.

nak kena tunjuk bukti kat gegirl that the father memang letak the father’s day card yang gegirl tulis tuh kat table dia. abangnya dia tak bwk…

sirman tu cam lelaki yang alah gambo anak bini nak letak kat meja, bertuah! perkhhh…lainlah dia travel ha yang tu kompem dia bwk siap letak kat sebelah katil lagi. lam wallet dia of cos lah ado…

tp yang daddy’s card tuh gigih abang and gegirl tulih sorang satu…so gegirl dok remind bapaknya bwk pi opis letak kat meja keja. dialah bungkuskan kad tuh letak lam bag keje bapaknya, ari2 check bag tu tengok ado lagi kad.

membebel2 gegirl bila tengok kad tu ado lagi lam bag…..

so sirman dah tak tau nak menjawab, manjang lupa jer, bila ingat dia terus letak kad tuh and snap the photo.

baru gegirl puas hati :)

abang plak steady jer…janji dia bg kad. bapak bawak simpan ke mana kadnya, dia x heran tak kisah punya mar…

Comment: 3

For Coach and Dad’s Day!

IMG12655

aku kalo suh sirman amik gambo pakai berry, gini lah jadinya. tangan parkinson semedang weiii…gegar sumer gambar. aku gak kalo amik gambo pakai mobile ke hapa, tau senyap jitu je tau…cantik je gambo2 aku kan kalo via mobile. hishh…

pakai camera godang pandai, kamera murah dia saja dajalkan ek…

IMG12663

saya anak beranak malam tadi ke pavillion. jaranglah aku pergi mall kalo weekend, ater keje lam klcc. tp bestlah pavillion nih, cuma tak boleh datang bwk anak2, kena dating berdua je ngan sirman kat sini. aternyer, pusing sana sini anak2 aku…

btw, saya nak carik backpack for me, sudahnya menda lain yang aku carik, tpt lain yang aku tuju.

memandangkan Coach online is out on Monday, aku tuju gak masuk Coach. padahal bukan takdak kat KLCC….no time mar………….!

IMG12664

sesatunya gambo lam Coach yang sirman snap. gambo lain enggak ado. simpan berry. kang ado yang kena tangkap plakkan….

My Coach Online Sale, is definitely 15-20% cheaper than Malaysian boutique!!!

IMG12665

pastuh aku keluar dengan tangan kosong hahahahaha…

hangpa nak jimat belanja shopping Coach kan? we ship for you direct from US, memang murahhhhhhhhhhh than kl and spore yer…

n of course lah the Coach dihantar terus ke pintu rumah kamu.

big hint, the Coach entry is out tomorrow, di PAGI HARI!!

IMG12666

My next visit is to Charles & Keith.

ye ye…tak plan pun nak pi CnK…tp sebab baru teringat yang ai could get 30% off kalau beli dr sini, so aku singgah jugaklah. aku tidak perlu beli terus kat butik nih, amik code jer. pastu pass to my kaki kiri kanan… :)

IMG12667 IMG12668

masalahnya kasut ku dah banyak takdak kan …iskk.

rak kasut aku pun alahai sodih gak, 2 tingkat agak kekosongan. huiii….marilah kita memenuhkan rak2 itu semula. tengoklah, kalau nasib ku baik, aku dapatlah kot the shoes from CnK. kalau takdak size by the time kaki aku pi beli..ha tak yah lah.

abaikan jer.

IMG12675 IMG12676IMG12671 IMG12672

satu Pavillion pusing, sirman tak nak jugak makan lam tuh…

orang lelaki ni kalo ko nak pi soping, kena sumbat perut dia dulu, kalo dak dia  n the kids dok ngaco ko nak soping, sebab dikaco2, backpack aku pun dah ke mana perginya! huiii, tensen gue. Dad’s Day…he wants to have his quiet dinner kat Bora Ombak.

sampai2 sana…alah tak open for public, ada wedding plak kau.

IMG12673

masuk area2 luar Ampang Point ado restaurant Kampung Thai………….layannnnnnnnnnnnn! sedap gak. anak2 makan abih. That s the Daddy’s Day Dinner.

Hadiah untuk Hari Bapa?

oh aku dah bagi for 3 years in advanced….itulah Dad’s Day, itulah jugak Birthday, itulah jugak Anniversary. for 3 years.2012 nanti adiah baru lain aku kasik :) aci kan?

lagipun kan sirman, abang and gegirl adalah hadiah paling bernilai untuk kamu mendapat gelaran Daddy. huhuuuuuu! to pak aji, Abahku…we lap u tooooooooooooooo!

untuk bapak2 di malaysia, di luar malaysia, di sana sini sinun, jadilah Ayah yang pemurah dan peramah, bukan pemarah yang lemah! hamik kau…..!

Comment: 9