Dr Nan’s Birthday Party!!!

IMG_2637

birthday nite at Hard Rock on saturday!

nan is nan, nan is doctor  hannan. adik angkat saya yang mesra dikenali via blogging terus berangkat2 sampai bertaun2…

he s back, already back for good, lamo dahpun balik. dah makan gaji ngan spital dah berlancer merah dah ada harta sesikit..

Yang penting sudah bertunangggggg! so jangan ko coba nak mencaras kay…..

IMG_2674

the party was organized by Shida, the fiancee. pun adik angkat aku gak. my sweet petite sister….size badan dia lebih kurang aku jer masa aku anak dara dulu hiks…

organizer nya shida, si tukang belanja pun shida yer…tukang makan kami beramai2….thanks shida thanks nan.

Doctor Shida…emm dedua doctor. taun depan kawin, bape puluh ribu le hantaran doctor sesama doctor nih haiii….

IMG_2675

keja aku pulak carik tpt makan, since Shida is based in Muor, saya amik job sesenang jer….

korang tau tak planet hollywood dah pindah ke mana? gagau aku carik, katanya dah pindah iskkk….ke dah bungkus katup terus?

IMG_2676

it s a surprise birthday well wishes from HRC to Nan…

Nan sangat2 famous di RM, dahulu dan kini

kalo aku tak letak Nan and Shida lam blog, doesn mean kami tak cemolot…cepipi bagai. cuma dedua dok merantau kat tanah tumpah kelahiran memasing. khidmat untuk negara….

H1N1 ngah merata, camne korang leh dpt cuit nih ek?

kitorg bukan doctor H1N1 kak oiiii…..

IMG_2683

IMG_2681

deraan HRC to the birthday boy…

happy birthday to you Nan!

alo alo, sblm ada yang nak mencarut pasal botol yang nan pegang tuh…ITU BUKAN BOTOL ALCOHOL KE YANG HARAM2 TU YER…

IMG_2698

ni ha, close up botolnya

tak bukak pun

that s birthday gift from Wenkt to Nan, tu air sparkling gitu…there s no alcohol at all for our party!

hangpa ingat Wenkt tak? dia pernah cabar aku letak tempek barang2 merah dulu kat blogspot, hamikkkkkkkkkkkkkkkkkk, segala menda merah aku keluarkan.

sardin merah pun kuor sama!

ni kalo kamu follower dr blog lama saya lah…

IMG_2688

Nan buat poyo je pegang botol tuh, tp HRC adalah mendera Nan to blow the candle…

hazab lah kan, that s for fun. katanya bday party nih for nan, so gambo nan je lah banyak aku tempek….

IMG_2699

we love him, we love Shida, we love them so much…

frankly speaking taun depan aku harus berarak ke kelantan. ya waduh! pantai timurlah sesatunya negeri yang aku agak reluctant nak sampai wuiii….ke muar takpe lagik.

IMG_2662

just the 7 of us…

the simple dinner

the simple birthday party for Nan

lepas dinner kami tengok tribute to the late MJ kat Concorde…ado gambo tp mls nak tempek…mlss arr. eh tau tak adik lelaki yang baju coklat tuh, adalah adik si Wenkt, jangankan ko, aku pun terkejut terkesima…lain betul acuan korang woiii. the grey shirt’s boy, man ke namanya…pendiam bonaar budak2 nih….silent readers RM gak depa tuh.

IMG_2693

Happy 25th Birthday Dr Nan, you still have silent readers yang meminatimu, tp apakan daya…Shida lebih cocok sama mu ehehhehe…

Shida, cincin nikah, mintak bling2 lg besau2 tauuuuuuuu!

The closing birthday party for June, dont remind me on July’s birthday party, just yet.

Happy Birthday to all of you the Cancerian :)

Comment: 12