Shu Uemura and Dior’s Eyeshadow…

IMG13708

dengan flash….

IMG13716

tanpa flash, ada imbasan sunlight…

apesal eyeliner aku macam pakai celak mato al iman tu jer ek

pdhal aku pakai kat bawah eyelid tuh

camera trick namanya…not good not good.

IMG13732

a fren just bought the Dior eyeshadow palette, harga nih RM195

lawa2nya kaler nyaaaaaaaaaaaaaa!

boleh dia tak pakai lagik

dah seminggu beli tp tak berpakai iskk

meh sini bg aku!

IMG13731

tak puas hati tuh

actually she s trying to seduce me to buy the Dior gak, not from her lah,pi kat Dior

haisayyy

no 1 apa, no 2 apa, dilukisnya sesiap…suh gak beli tuh

ko pun tak pakai2

ko pakai lu

aku nak tengok

tp dia bukanlah pemakai eyeshadow di opis punn

IMG13735

ai promised myself

to stop buying any make up products

so aku adalah sangat2 kuat iman tang nih, terima as a gift taper, free gift pun takpo, tp nak suh aku beli,oh tak larat lah teman….

dressing table aku, kalo hangpa jenguk

hangpa pun cam emmm….

dah macam bag doraemon pun ado, personal make up tuh, bukan PERSONAL MAKE UP ARTIST!

IMG13689

my new Shu’s palette

oh saya tak beli yer ni, complimentary gift from Shu Uemura :)

IMG13691

dan kepantangan aku lah kan

kalo tak berpakai jam2 tu gak…

tried 3 colours, the hightlight, the ligth and dark brown/gold

yang silver tuh lom laik :)

IMG13695 IMG13697

mato nih sama je ngan mato muka penuh kat gambo atas sekali nun…

tired with make up entry?

sorry dude, ai m a normal lady, ai love make up.

itupun sib baik je aku tak penah lagi ngaku ai m hot mummy n wife…kalo aku dabik dada cakap cenggitu, so lah not me, mesti ada mental yang tak betul kat aku nih

ahah! today is Thursday :)

saya dan sirman ada project hot hot n spicy ….ya ribbaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Comment: 7