Check out clock clock…

IMG14103

dulu pakai camera kecik

ada gak nak amik gambo lam bilik hotel

pakai timer set lah kan

tp la nih

ada camera

macam2 jenis plak tuh

tapi terpaksa gak amik gambo sendiri

iskkk

4 of us, untuk checked out. oh bedak aku bercapuk2….ni namanya ‘biar buruk…’

IMG14108

he complaint bout the big luggage yang aku pakai utk bersakan dok lam Park Royal

sudahnya bag tu gak yang banyak jasa

sbb semua dpt disumbat….

itupun ada barang2 yang dah dianto balik dulu, coz they went back home on Saturday….

dalam tu lah 2 kain baju kotor

dalam tu lah mini lenovo

lam tu gak dell si batu bata yang berat

dalam tu gak segala mak nek barang sampai tak muat!

santak sangat kannnn

IMG14110

the only thing that he has to pay adalah bfast yang aku belasah di pagi sabtu…

yang lain sumer free

internet access lam package nih pun free, kalo dak kena bayau RM20 per hour. huiii mahalnya…..apa dah internet pun nak ketuk memahal…internet tu adalah asas utama di zaman skang. ko ketuk orang lari pi Sbucks jer….

check out pun leh extend to 3pm, tp kami balik awal sket lah coz nak jalan2, so campak luggage lu…

IMG14114

me has no make up

oh btw, pagi tu aku bangun awal

dahlah tidur lambat

bangun nya awal

kalo kat umah sure lena selenanya, so camne le eden tak ke main capek

tak cukup rehat giler

n yes morning tu kami berempat turun bfast, aku selamba jer turun ngan tak mandi. aspa kenal aku tau lah nak tengok aku tak mandi kuor umah, memmg agak sukarlah tp ni sbb katanya pun kat hotel…so bantaiiiiiiiiiiiiiii! eh sirmanpun heheheheh..dedua turun bfast tak mandi ahakssss

anak2 jer ke main wangi

IMG14116 IMG14117 bunga tu mak rasa

lg berat besau bunga

dr ko gegirl….

eh ai tak dpt pun bouquet dr laki ai taun ni tau….. :)

sib baik yoyooh ada hati nak bagi gak….

IMG14131

nak pi pavillion pas check out adalah pemalas

nak pi jalan luor BB pun pemalas

so pi Lot 10 je lah yang sekangkang je ngan Park Royal…

pasnih aku nak dok kat MValley plak aa

tp dulu aku dah dok Cititel tuh…

so ke mana pasnih ek….

IMG14124

saya bertopi bagai ehhehe

ni anak2 aku lah

sibuk nak bwk topi yang dpt dari yoyooh’s award ceremony tuh

pastuh bila tak nak pakai

campak kat makkkkkk

sume campakkkkkkkkk kat mak

tak nak makan campak kat mak, nak buang sampah pun campak kat mak, gatal bwk topi, tp tak nak pakai, mak gak jadik tukang pegang!

IMG14135 IMG14136

bawak anak2 aku pi soping mall

kalo semata2 nak carik barang aku kan

memang agak siksa lah

diorg buat kedai lam isetan tuh

macam kedai2 depa sendiri, amik barang letak amik letak amik letakkkkkk

IMG14139

daddy, nak amik gambo ngan patung nih

oi keluarrrrrrrrrr

ko pi masuk celah patung tu napa, sempit lah

IMG14140

abang pun nak masuk jugokkkk

hamik!!!!!!!!!!!!!!

kan dah kena marah ngan SA tuh

degil kan dedua orang kata jangan masuk tepi celah bedah tuh

wuiii

anak2 sapa lah nihhh

hyperactive tak hengat

lgpun anak2 aku dok ligat sana sini

tu korang tak tengok lagi gambo aku berjegil2 mata masa atas stage Yoyooh.com, abang boleh buat aksi alam fauna depan mata aku, geramm je aku tgk.

IMG14153

nothing muchlah kat lot 10 nih

wpun 20 taun dulu inilah tempat aku rumbu ramba

the best pun layan isetan

tp isetan klcc pun sama gempak gak

but still…aku rendek gak lah dok beli 2,3 lai baju

katanya ada voucher isetan kan…tambah sikit jer lah

anw aku post ni dulu lah yer, coz ada 2 main events in between tp yoyooh.com aku dah posted so tunggu for the Nona Bodyshop pulak, itu event di petang Sabtu gak tuh…

aaaa

sorry yerr, entry macam makin kurang…tp entry aku panjang2 la nih, tu pasal saje aku kurangkan.

Comment: 5