Kembali semula ke sekolah…

IMG17268

gegirl sudah mula kembali ke sekolah seminggu ini, sudah juga mula bergimnastik rama setelah sekian lama cuti2 quarantine dek H1N1…

IMG17265

dan aku kembali menjerit2 bagai singa lapar to abang…

wpun dia sihat, tp ada waktunya dia macam slow gak lah. tp tak tahan, dia nya meleka dreaming berangan, berjam jammmmmmmmmmmmmmmmmm nak siapkan homework yang bukannya banyak pun cikgu dia bagi, ada yang cikgu dia suh siapkan pas2 raya. ko ke main lama cuti sakit, bila mula ngadap buku, mulalah banyak tarbiah dia, banyak iklan woooooooooo

jap2 kuor bilik amik air

jap2 kuor bilik nak mengencing

jap2 kuor bilik carik kucing

jap2 kuor bilik check adik mak apak buat apa

makan jer satu jam lebih

eiii menahan sabar tol aku.

sabar nye sabar, bertempik gak aku baru jalan sumer benda. abih aku clean up kan segala macam barang kat lam umah nih, settled kemas bilik anak2. ingat nak derma kat Rumah Nur Salam tp project nak pergi sblm Syawal nampaknya terpaksa dippone ke lain bulan. so aku wakafkan je kat family and depa pandai2lah panjang2kan…

untuk fifin pun melambak2 aku bagi dia, she s going back to Indon 🙁 for at least 2 months waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! i m gonna be helperless for berbulan-bulan. tu kalo 2 bulan, kalo 3, 4 bulan dia cuti? perkhhh!!

Comment: 8