Dont be jealous please…

IMG17976

gambo ni pendekkan sebab aku crop n sanggup tutup bibir ngan watermark hahahaha, coz aku lupa pakai lipstickkkkkkkkk! lam hbag punnya set make up leh tertinggal plak kat opis. pucat giler muka wpun sudah bermake up santak.

ai had a driver on fri, sending me to work and fetch me too. some companies kan Friday cuti coz Saturday is Diwali, same goes to Sirman. so dia jadi my driver n uruskan hal2 umahtangga. sebab dia cuti, Friday’s kain baju dia tolong basuhkan yer. alah basuh sumbat lam machine jerr, sidai ye kena tenaga dia.

IMG17977

almost 2 hours lunch with a blogger’s fren for his PHD research on blogging. ini kali ke3 aku menjadi subject for students dalam PHD lines depa.

soalan2 yang biasa ditanya jugak

even reporters pun menyoal bih kurang sama  gak konsepnya.

IMG17979

fetched by Sirman and Gegirl, rushed to Nuffnang’s office for my meeting. ado gambo lam opis nnang, tp nantilah disembur lam nih. ngah menyusun entry wkend yang light2 jer. for heavy issue is to be posted during weekdays.

IMG_1781

tetiba 2 gambar ni cantik yoooo. sah lah dari camera Sirman. camera berry aku blur kusam, tak cantik tp dari kamera kusam tu lah aku sumbat untuk buat entry.

korang nak tau tak, wpun ramai yang pandang saya sebagai Ratu Advertorials tapi saya ada buat research some bloggers yang ala2 sestatus ngan saya, contohnya ‘status mak’, tidak menyokong penuh kemasyuran or nikmat blogging yang saya dapat. macam ada unsur kedengkian gitu. Nampak sangat tak leh menerima mak merah ni adalah macam all out in blogging, hallo, aku bukan dok goyang kaki ye naikkan blog ni. aku bertatih2 dari 1sen sampai ke sini.

IMG_1784

hahahaa pompuan pompuan. melaungkan ‘i am the mothers team’ tapi ko dah tau aku ni Redmummy, selagi boleh depa tak nak selitkan aku padahal aku adalah contoh utama yang patut depa cakapkan dalam isu itu. hikss. i got kakis yang menyampai2, ai went there and visit, wpun sambil memasak, aku bawak Lenovo aku ke dapur to do quick review. wpun ngah buat advertorial job, aku boleh gak membaca korang nya entry tuh.

actually, this so called mother’s group sorang 2 jer yang dengkikan ai, tapi yang lain tu dok ribut gak ‘apesal ko tak cedok info dari RM, yet she s the main factor and target in blogging line skang nih’. ha napa ek? dengki ek? hikss

Blog2 camtuh jangan haraplah dapat masuk slot Blog Review kat RM. but i just dont care, coz ai have a permanent commitment with Nuffnang and the clients already. Tak baik lah idup mendengki, tu pasal hati busuk dah tak dapek apoo :)

anw, aku sekali lagi  kena announce, Follow me on Tweeter at redmummydotcom . follow meeeeeeeeeeeeeeeeee…..


Comment: 23