Diva Darling is in KL!

IMG_5823

saya ada tetamu istimewa datang dari jauh, nun dari UK…

datang mahu menjamah rendang ayam makcik yang famous top top itu. so kami hanya buat nasi impit and sambal udang. Rendang daging and sambal kacang dibikin makcik…

punyalah teringin sangat nak makan rendang daging yang dok tetiap tahun kuor kat RM kan…hah ko, balik Malaysia, terus dicarik rumah mak merah…

Diva Darling is in KL for a long holiday, bulan depan dah balik UK semula…

IMG_5825

kami dapat juga kiriman the famous Cappucino from Amsterdam too! TQ to Sirman’s bro! nak post ke Malaysia mahal nau, so dia postkan through ke Diva Darling. wah syokkkkkkkkkkk! apa lagik, malam2 tonggang Cappucino yang sedap ini lah weiiiiiiii!

hangpa tau, first time aku rasa nih, terus jadi pojaan. serius lazat. masa bawak balik dari Amsterdam dulu luggage dah mampat, tapi kita buang kotak2nya and adalah lam 5,6 kotak muat lam luggage. Tapi bila stock dah habis, oh sedih. mestilah nak lagiiiiiiiiiiiiii!

stock up untuk 2,3 bulan cukup kot nih :)

IMG_5834

Lip palette from Dior….cantik2nya kaler nyaaaaaaaaaaaaa!!

pandai DD pilih, casing merah, kotak merah :)

IMG_5844

lastly the Long Champ make up case.  biasalah bila dah borak2 tetiap hari, naik flooding email tuh dibuatnya, doklah citer pasal hbagssssssssssss ajer. make up case nih kecik jer, just nice untuk letak2 daily make up set. cukuplah ye dok.

yang penting sumer merahhhhhhhhhhhhhh!

Thanks Diva Darling, for the ole-ole. Dah sementara ada kat KL nih…jomlah ronggeng KLCC…

hah nanti korang jangan lupa tengok site DD yek, she is of course never stop taking orders from RM’s readers. ramai kay readers senyap readers tak senyap ai jadi customers dia.

Biasanya yang beriklan lam RM, relationship kami bukan setakat advertiser and the client sahaja, tapi kami jadi kawan. So nak letak iklan? beresssssssssssssss!!

Comment: 20