The RED RED RED movie!

IMG_6082

Saya ada janji temu sama suami malam lalu lalu laluuuuuuuuuuu. so berjanjinya di KLCC…di mana saya bekerja gitu. kita mahu tonton RED! wahhh….aku tak baca review mana2 pun best ke tak best pun aku nak gak pi tengok coz the title is RED. ngehh….

Dah tentulah laki aku park sebelah keter aku, aku turun pun sebab nak hantar barang2 di tangan ke bonet keter. Takkan nak bawak kulu kilir kan…

IMG_6084

I dont have to do any confession entry anymore, sebabnya dengan syarat apa yang aku beli, do tell him first. hohoooo! ok citer aku menyoping kat Anya Hindmarch, hangpa ada baca dalam twitter kan? Tak lah details, but to reveal out later. Sonok seiiiiiiiiii!

Lakinya nunggu kat parking dah siap ngan camera muahahaha

Tau bininya mesti turun songeh2… :)

IMG03327-20101029-2001

Kebetulanlah pulak, dedua berpakaian seragam uniform purple. Eh haritu aku ada baca komen kata ‘apesal kak red pakai baju biru?’ aik….dik, tu cite basi dik. Takkan tetiapppppppppp hari nak pakai merah plak. ai borong sumer kaler, semua jenis warna dalam kaler pencil gegirl tu, sume akak pakai, tapi for event memanglah ai pakai merah. Kok tetiap hari pakai merah, bang polis kat klcc tu pun nyampah weih!

Lagipun dah terang2 ai pakai jumbo merah kan? Kasi contrast lor kalernya.

IMG_6086

Sebab laki aku dok dengo jer citer kari kepala ikan Aseana dari bininya, so aku banjer laki makan kat sini. Tokojut dia tengok ke main bosar mangkuk yang datang. Kitorg makan sebelah jer, sebelah lagi tapau bawak balik…so kat umah boleh singsing lengan makan ngap ngap pakai jari lagi lazatttttt.

IMG_6088

Habis makan, licin pinggan aku. Sebabnya satu hari aku tak makan heavy, dok kosong perut makan kek cookies manis2 jer kan di Anya Hindmarch’s boutique. N so after makan headed to watch the RED movie.

Oh btw, sebab i m so regular customer di Aseana, kita order and blah…masuk Parkson light2 shopping coz nak tunggu kari kepala ikan tu masak adalah dalam 20min. Kalau bukan loyal customers, memang tak dapatlah diorg nak amik order, memang mintak deposit jugak coz kita dah order sesiap gitu. but based on trust kan.

Sebab tu lah aku suka setia and stick to satu cafe or restaurants ajer, macam QBistro coz bila kita dah loyal, the service pun sangatttttttttt boom boom bang.

Hah back to the RED movie, wahhahaha, sonok sgttt. pi lah tengok. orang2 pencen tua yang from the agent CIA back to the field. Bruce Willis berlakon, ada gaya lah…tengok dia alahai, sonang nak jatuh cinta. hahahahha..

Very entertaining & highly recommended movie to watch. The RED from Redmummy :)

Comment: 28