Tea with Anya Hindmarch…

IMG03290-20101029-1255

Yummyyyyyyyyyyyy!! Manis giler kay…dahlah aku ni tak suka makan manis2 sangat. Tapi dalam manis2 pun mulut ngap je masuk coz takkan nak bazir buang… This is the hi-tea by Anya Hindmarch’s boutique klcc, aku dah dapat invite banyak kali tapi semua tak match ngan timing. Wpun kerjanya di klcc, tak semestinya bley turun lor…

IMG03291-20101029-1255

Butik ni sempit tapi sebab kan event nih, depa squeeze and letak 5 big tables dalamnya, kat meja luar pun ada jugak, not heavy food lah, those yang datang pun nak beli and tengok2 collections in the boutique. Just nice sangat hari tuh aku ada shoutkan dalam RM kan, but only one reader jer terpilih aku bawak dalam nih coz dia dah booked nak jumpa aku since few weeks ago.

IMG03293-20101029-1302

Ko banjer akak makan lain kali je lah Lyn Yusuff. Rezeki ko dapat sama2 joined akak dalam nih. Punyalah si Lyn ni macam takut je bila aku bawak dalam nih. I didnt tell her pun aku nak pi dalam nih, she was planning to take me out for lunch sambil nak kutip adiah contest top top top yang dia dapat dulu tuh.

Eh korang, yang tak redeem ni, last call till end of Nov, sapa tak kutip, aku sedekah kat orang lain.

IMG03294-20101029-1306

Sebab aku dah memang aim nak beli clutch….so kita tengok kat area clutch jerrr…ada jugak tengok handbag lain tapi pangai aku pun harituh beli Jothe Anya Hindmarch, aku pi jualkan. ngehh…pakai baper kali jer. Pastuh yang pink Gracie Anya Hindmarch tu pun dah macam nak jual gak, but tak jadi sebab chainnya boleh disorok and boleh make it as clutch. hah gitu…

The grey one nih nampak molek..

Eh mahap yer, gambo via bb jer…tak bawak camera lor.

IMG03295-20101029-1309

these 2 pun lawa, but kocik bonarrrrrrrrrr

IMG03297-20101029-1313

hah ko, ke main bling2…..

IMG03299-20101029-1317

ada in gold and blue gituuuuuuu….lawa seiiii!

IMG03307-20101029-1321

this black pun lawa but talinya tak boleh nak disorok kalau nak buat clutch. rugiiiiiii!

IMG03312-20101029-1332

looks like a boston bag…

IMG03314-20101029-1350

keychain dia pun cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

IMG03318-20101029-1401

we had to pose for the press, and saya tambah lagi kawan baru di Anya Hindmarch, Marina

IMG03315-20101029-1355

ok saya sudah beli :)

IMG03319-20101029-1422

tak caya? betul….dah beli heheeee

IMG03323-20101029-1932

small one is the door gift from Anya Hindmarch and big one is mine…

IMG_6093

Yey!

Hah malas heh nak tunjuk apa isinya….surpriseeeeeeeee! Tunggulah bila pakai baru kita show show lor. Masa ni ada sale drop like few percents gak, like mine ni dapat 20%, ada yang sampai 50% pun ada tapi tak berkenan. Satu tu dah aku nak amik tapi tertengok yang 20% nih lagi kencang….

Merasa lah jugak beli sebab dah gatal tangan sangat nak shopping handbags kan, tunggu lagi 2 weeks insyallah, my new babies are coming downnnnnnnnnnn!

Oh this one aku bayar from my blogging money. Told ya, you can earn from the blog, and also from the Twitter + Churp Churp. Terbaiklah!

Nak jadi macam RM? Silalah ikut panduan blogging tips yek :)

Comment: 23