Penyedap Badan…

sedap tak tajuk entry aku? very the menjurus ke arah bunyik teruuutttt. Rasa nak pampered myself, minggu lepas ada ke beli apa2 rasanya takdaaaaaaaaa. ikan sayur ayam tu tak yah kira ler, itu mmg tetiap minggu beli. makanan kucing pun takleh nak dikira, itu budget diorg.

ini utk tekak aku sendiri nih…

IMG03467-20101115-1457

so i checked out Body Shop…Dewberry sekali 2 botol coz aku memang suka betul baunya….rasanya in total ini botol ke 5 kot.. Price RM19.90, pi boli sendiri. lately ni aku malaslah nak buat keje PS job, yang untuk kawan2 je aku buatkan, for readers macam dah malas ehhehehe….

IMG03457-20101115-1325

part ni mak suker…tayang2 kasut. kali ni lai lai lai for the flat shoes. lebih penting lagi takde heels langsung. oh those knowing me memang sangat tau aku tak pakai kasut ala2 gini, wpun ramai yang bawak pi kerja, but not me. aku rasa macam tak berkasut jer hahahaha

tapi skang aku nak carik 1, dah bebulan carik, jadi sebelum Selvatore Ferragamo buat sale bulan depan, baik aku carik yg cekai2 so tak rugi bayo memahal kat SF.

Checklist #1

Nope.

IMG03458-20101115-1326

Checklist #2

No no….ini kaler aku nak pakai? oho silaplah

IMG03459-20101115-1326

oh selingan, lawa tak….Nine West youu! sapa ke comments kata Nine West murah giler kat Beirut yek, wah wah wah, ai suka baca komen you tuh :)

IMG03460-20101115-1326

Checklist #3

nehiiiiiiiii

IMG03461-20101115-1326

Checklist #4

ada heel sketttttttttttt jer, 1 ke 2 inchi….

IMG03462-20101115-1327

Checklist #5

tau design yang ala2 celoreng uniform askar, hah flat shoes nih. huk aloh…potong stim

IMG03463-20101115-1327

Checklist #6

eh eh cantik. emm but no red red one. or was it coz of the price…mahal worrr ni. aku suka yang tengah tuh….kalau mahal tuh means above RM200 kay.

IMG03456-20101115-1324

Checklist #7

mak…lawanya yang silver bling2 tuh. sumpah aku dah tertawan, price RM400. muakakakakaka. setepek flat tapi 400. aku pun rasa bih kurang gitulah the price, brand ni memang gila mahal cik kak oit. kalau kurang pun harganya mmg lebih 300, i m soooooooo sure.

IMG03464-20101115-1330

Checklist #8

macam dah berkenan… RM159 before 10% off by Lewre

IMG03465-20101115-1332

aku lom beli lagi, wil check out one more round.

Yes NO??

lagi 2 items yang aku beli out of 5, heheheheh itu nanti kita sharing is caring coz i know u guys are busy bodying. hiks….best betullah dapat penyedap Monday nih.

Feel like so fresh, sakit hati je pi shopping, merajuk je pi shopping, bengang je pi shopping, stress pun pi shopping gak, tak nak shopping pun aku tershopping gak. i ve been called shopaholic lady by my gfs. tapi diorg dah tak heranlah, bertahun2 keje sama, diorg akan pelik kalau dalam one day in a week aku tak shopping at all.

tak de pulus je aku window shopping.

Comment: 14