Online sokmo dengan Celcom First Wifi

 

Ingat lagi tak kat Teriang? Ala anak gajah yang jadi angkat Celcom masa launching Celcom First hari tu. Kalau sebelum ni aku cerita pasal Celcom First Voice plan yang affordable dan convenience, meh sekarang nak cerita pula pasal Celcom First Wifi.

Celcom First Wifi ialah wireless internet servis, yang membolehkan kita get connected anywhere kat Celcom First WiFi hotspot locations.

Disamping Wifi speednya yang laju dan juga convenience bagi kita, ialah kat mana-mana dan bila-bila masa pun boleh guna, advantage Celcom First Wifi yang lain pula ianya senang untuk direload samada via sms ataupun reload coupons, boleh juga set standing instructions for auto-reloads.

Celcom First WiFi didatangi dengan pakej rate yang attractive plus enhanced speeds. Samada nak guna daily, weekly ataupun monthly pun boleh.

Pakej untuk Celcom First customers.

Pakej untuk Celcom Prepaid customers.

So amacam, teruja tak? Boleh online sokmo ni :)

Kalau nak subscribe, boleh ikut steps bawah ni:

Untuk Celcom customers:

Step 1: SMS ON WIFI to 22188

Step 2: Reply with WIFI DAILY YES, WIFI WEEKLY YES or WIFI MONTH YES

Step 3: You’ll receive a WiFi ID and password

Step4: Launch your web browser, log in and start surfing!

So kat mana-mana kalau korang nampak Celcom First WiFi sticker ni, bolehlah online samada dengan laptops, smartphones ataupun tablets kita :)

Tapi kalau nak tau lebih lanjut, bolehlah surfing the newly revamped Celcom portal!

 

Comment: 6