Zikir Zeeshan & Kakak Mandarin

Pantang dengo azan ke mengaji mesti dia berzikir2 kepalanya menggeleng, tangan nak mendoa. cute little RB…flying kiss pun dah pandai walaupun tunggang langgang and babai pun dah terer. cuma nak kiss kiss love everyone in the house tu yang dia kedekut sangat seii!

Kakak ada pesanan gak untuk korang kat hujung2 vlognya :)

IMG_4873

ayooooo (helloooooo)

ayoooooo (helloooooooo)

ava vaa ya aiaaa (bahasa dia ler cakap)

Hahahahaha berlagak nak cakap kat handphone gak! tu special bb dia tuh, bapaknya punya yang lama, tapi tak boleh pakai dah pun, battery pun dah cabut, so asal dia tengok orang cakap kat hp dia pun meniru sama. pegang bb pun tunggang langgang terbalik, ke main berborak kat bb buruk tuh. hahahahaa! kdg2 kita kesian, bagi le jugak hp ke tepon rumah kat dia, pastu call kasi bunyik wah menjawab angkat tepon macam orang besau ko!

ayooooo

eyooooo

ayoooooo

muahahahhaaha! ko jadi bahan je lah RB :)

Comment: 12