Up your game!

48hours sponsored post

RB_badminton

Aku rasa rata-rata rakyat malaysia suka main badminton dan dah jadi favorite sport kita di masa lapang kot. Kat rumah masing-masing for sure ade raket tergantung punya. Siap dah berhabuk kot sebab lama tak main hiks.

Abang_Kakak_badminton

Abang dan Kakak love badminton very much. Setiap petang Sabtu diorang ada kelas badminton kat sekolah. Kadang-kadang kalo kelas cancel, muncung muka budak dua orang tu! So bapak diorang la terpaksa layan diorang main pulak, barulah ceria balik.

RM_badminton

Even aku pun layan main badminton, gaya kalah LCW :P

So alang-alang kitorang suka main badminton, kebetulan pula ada Axiata Up Your Game contest, laju jer anak aku dua orang tuh suh masuk contest. Abang siap cakap, “Kalau kita menang RM5 ribu tu, kita  kongsi sorang seribu ek mummy”. Punya la bercita-cita tinggi budak tu hehehhe.

Yup memang betul, hadiah tempat pertama, RM5 ribu tunai berserta VIP invites ke semi finals dan Finals Axiata Cup yang akan berlangsung tak lama lagi. Kedua RM3 ribu tunai, juga dapat invites dan ketiga RM1500 tunai juga berserta invites.

Axiata_UpYourGame-Prizes

Nah ni dia kitorang punya submission to the contest. Tak menang 3 ribu, 5 ribu pun jadilah hiks :)

So korang pun nak join contest ni ke?

Senang jer. Just shoot video korang main badminton in the most creative, interesting and fun ways dan upload the video ke Axiata Up Your Game contest site.

So are you up for this Axiata Up Your Game challenge?

Khidmat pesanan masyarakat Axiata is brought by Redmummy.com

Comment: 7