A visit to Muzium TUDM…

IMG_0885

IMG_0889

IMG_0892

IMG_0897

IMG_0901

 

IMG_0911

IMG_0915

 

IMG_0922

IMG_0926

IMG_0929

IMG_0936

IMG_0948

IMG_0957

IMG_0969

IMG_0976

IMG_0988

IMG_0992

IMG_0999

IMG_1008

IMG_1015

IMG_1019

IMG_1024

IMG_0918

IMG_0905

Ada anak? takde anak?

takper…bawak je badan and kaum kerabat datang sini, Muzium TUDM. First time for them jugak visit sini. FYI, again, without their mom :) coz that day Selangor cuti, after bapaknya habis errands pagi tu and lunch ngan maknya, RD terus kejaran balik bawak the kids mai this place.

He at first nak bawak Abang and Kakak jer, but Zeeshan sekarang dah stage, ooo nak berjalan, ok aku ikut. hah dia punya  minded sekarang macam tu, unless dia tengah tidur ke, kalau nak berjalan hah bolehlah. So sebab dia dah tengok abang kakak dia bersiap, he also carik capai kasut jugak yer!

Sekejap je depa kat sini, sejam setengah, Muzium TUDM tutup at 4pm, habis jer selesai depa terus melepak makan, ada jugak kawan RD duda beranak 3 pun join sama. Molek ler tu dah macam 2 bapak tunggul ngan 6 kids yang memasing pulak lebih kurang sebaya anak2 aku gak. Kecuali Zeeshan ler, member RD tu mana ada anak kecil baya Zeeshan pun.

Ada sempat lagi cuti sekolah, jejemput le ke Muzium, depa tak engage ai pun for coverage, just general knowledge just in case hangpa tak tau. Masuk pun percuma. Tahan panas berdenting je lah yer…bawak sesiap shades, ke kipas tangan kecik etcs.

Comment: 8