Cipela at Isetan, KLCC….

awat la some of the photos lam nih macam pecah2 je pixelnya. ada la tangan gatal aku nih dah tersilap setting apa while doing the transfer, but nak reupload memang tidak berdaya ler.

Aku sebenarnya nak cakap entry aku kan walaupun lepas raya pun takkan habis, padahal ada lagi 2 weeks nak raya, so even after raya pun yang lepas2 punya cerita pun kena upload jugak so takpelah, some have come out lam IG FB but some belum but kalau pun ada masih ler nak jugak cerita panjang lebarrrrrrrrrrrrrrr.

i know you still wanna read my long potpet menceceh in the blog.

photo 3

so amacam cantik grey tuh? it s from Cipela, dah masuk Isetan KLCC

photo 4

depa ada in black too but my size dah sold out pulak…

 

photo 1

tengok sanggul rambut aku nih, dah potong pendek dah pun, not so much, ada le sikit. rimas nak berpanjangan la skang nih…

photo 1

though Cipela is one of my sponsors, tapi aku pergi beli sendiri the grey, support the team of Cipela lah :)

photo 3

I need one Balenciaga in Edge lah, never have one. padahal design serupa jer, dia punya gold zip design je yang lain…but beli kat KLCC adoi, dia punya diff ngan Europe, the diff tu boleh buat bayau flight tix!

 IMG_3917

 So all please come by to Isetan KLCC, check out the Cipela shoes. yang akak pakai colour grey tu, akak pun ada in emerald green but itu customized one. So I am hoping Cipela will come out in red, purple and fuschia colour pulak. Sungguh ni, comfy gila weih walaupun 5inch.

IMG_3264

 Congratulations Cipela melangkah setapak to Isetan KLCC, kalau tak dapat mai KLCC, you can get them online too.

on another story, 3 weeks later, ada ler depa buat bazar jualan at Tower 1….ni bukan ler nak citer kasut. cite shopping dalam tu lah

IMG_3826

sket ler lagi nak membayo tapi senteng le pulak caftan nih, memang le ko kena pakai something dalamnya, long dress but nampak le pulak dress tu so tak jadi lah. Kalau labuh ke hapa mungkin akak beli, actually caftan2 gini akak pakai masa dok rumah homestay melaka tuh, dok umah mak mertua ke, gitu. Bukan bawak berjalan pun.

Hish caftan aku dah banyak bonar ler….yang tak berpakai lagi pun banyak jugak heh….

IMG_3830

si manis Lofa…

siapa sangka those yang kita nampak macam sexy maut kedaung boleh berhijrah. Hidayah tu datang dari Allah. Aku antara salute tak sangka macam Ummi Nazeera, Nastaha Hudson and Mizz Nina yang boleh berubah, dan jugak Lofa. sok sok Kak Red pulak, mana tau kan. Amin :)

IMG_3832

Sarung balik the Cipela yang lebih buat aku tinggi dan ranggi. Malangnya meeting didnt went well, something screwed up and aku menyampah le pulak dengan my dedication and determination so rasanya dah sampai stage tak boleh nak tolerate bila asyiklah kena taichi nih, specially kita tak dapat good treatment, you rasa dah no point u on that stage.  This is not about work etcs, ni pasal lain ler. I just want to share a little bit of thing yang tak heavy but pun tak boleh nak kekongsi sangat. Tak paham takper, laki aku pun tak paham gak, kadang2 dia pun kalau aku cite kat dia, mata dia kat hp gak, so kalau korang tak paham pun akak tak kisah :) .

Anyway, boleh check out HiDY.com.my for your baju kasut etcs.

 

Comment: 9