Transitions® Signature™ Lens yang serbaguna!

.

IMG_5239

Kan Akak tengah sibuk dengan project TM, so memang setiap minggu penuh keluar mencari barang dan aksesori rumah itu ini bagai. My weekends Sabtu Ahad normally jarang sangat Akak pakai contact lens tapi memang memanjang with my Transitions® Signature™ Lens pair nih. Coz dah 5 hari waktu kerja kat opis pakai contact lens kan, so memang Sabtu Ahad selalunya Akak bagi mata relax.

Somemore my car is already in the workshop dek kes kena langgar hari tu jadi semua harta dalam kereta dah packed masuk dalam rumah. Menggunakan kereta suami, I cuma letak Transitions® Signature™ Lens sahaja, makanya all in one go. Tak payah nak selongkar amik bawak glasses lain or shades gelap lain.

IMG_3932

On top of that those shades or sunglasses semua tu takde power, you akan cakap boleh je letak power but back to simple thing if I could carry 1 item rather than 2, kan lebih senang pakai Transitions® Signature™ Lens sahaja.

Sekali harung je, tak yah risau nak pakai cabut the spectacle and the shades, coz with Transitions® Signature™ Lens, siang ataupun malam, pagi ataupun petang Akak pakai the same pair kerana ianya serbaguna tak kira waktu dan ketika and on top of that it made my eyes much more comforting dan sedap jer mata Akak memandang :)

Korang yang specky tu better cuba, and definately korang akan rasa kelainannya! Because I do :)

Comment: 7