Handbag

Eclipse Bag It!!!

for all handbags kat bawah ni semua ref kat promotion gambo atas ni ye, ada yg 50% ada yang 15%

15%

15%

15%

15%

15%

15%

kasut takde discounts ye sume…hanya handbags sajor

15%

15%

15%

50%

semua ni 50%

amacam? sudah abih promotion ni…meh lah weiii, sapa mau beli? meh kita share2 one receipt, tp card aku amiklah coz i m investing more than your ringgit lah of course. to entitle for a discount card, RM500 per single receipt ye…

arap2 member aku yang sorang tu adalah yang berkenan, ada geng2 lain aku ajak tp sume dok kata mahallah, hai baru dpt cik B ni masa aku ajak beli ni, pastu ada yang nak beli kat branch lain, duh…aku ajak branch klcc la weii, branch lain tu dah satu keje plak aku nak pergi plak. aku mengejor kan 2,3 ari yang depa dok peram 2 handbags aku tu..

silalah contact saya, kat komen boleh kat email pun bisa. quick2 one ye, dont slow turtle tau.

Comment: 11

Eclipse handbags…

i want this grey hbag, so much

it comes wt black colour too…

also this black bag, the left one

the left one entitles me for 50% discounts, the grey tu aku leh dpt 15% discounts lak

aku dah sesiap letak kat cashier bila i found out that my fren’s membership card dah expired!

im still entitled for 50% kalau aku beli the 15% tu tapi x leh dpt discount for 15% kena bayo harga penuh coz x de eclipse card. cissss!

so ai decided to be a member, tp still x leh dpt 15% coz for first time purchase has to be totally RM500 in one receipt! bapak la zalim eclipse ni tau…

dr aku nak bayo 300, aku increase for 500 pun depa x nak bg 15% discounts tu…. i asked my few frens lah, kot depa nak beli, promotion ni babe, so aku kena tunggu sorang kawan aku tu, kalau dia nak kira aku dpt share2 ngan dia in one receipt, so next time aku ada lah card kan. korang paham tak niiiiiiiiiiiiiiiiiii???

korang baca ni ko paham la kot kan…

meh lah reramai beli, kita kawtim in one receipt aku leh jadi member, aku bg number aku kat korang leh dpt 15% disc each time korang pi shopping kat eclipse. napa le masa ni lah gak kawan aku nye card expired, dahlah tu dia travel lak x leh nak renew.

they keep my 2 handbags for 3 days jer, takde kalu, depa let go!! huwaaaaaaaaaaaaaa….

nanti aku post few gambo handbags yang aku sempat cilok snap, even depa marah aku amik, selamba badak gak aku amik coz ai really need gang to shop wt me in Eclipse, sat aaa…

post ni aku biarkan lama sket ye, kasi orang yang baca blog aku pepagi tu lama sket telek entry ni hehehehhehee…pasni entry hbags.

Comment: 11

Final Touch Up in the car…

apa yang korang buat lam keter ye odw to office, masa ngah sesak2 lam jem tu?

akakkkkkkkkkkkk bertouch up dek! idak le sakan pun bermake up, i dont wear much make up to office or anywhere. ckp bedak, eyeliner and light blusher je dari umah. lam keter, i will apply lipgloss and lotion..sambil jem2 tu sambil tu la menampal. x amik ms banyak pun…

setakat org sblh pandang tu biasalah ye, pompuan lain bermake up lam keter pun aku nengok gak.

030320085254.jpg

tp ada yg aku nengok tu bereyeshadow, bercelak ,berblusher segala lam keter, wah kau mmg kuor rumah x buat hapa2 la tu kot. mandi tak tuh? ke mandi pun tidak, terus pakai baju start engine?

anw ai x leh pakai lipgloss dari rumah pasal kang nak bercium ngan anak2, ngan bapak anak2 so lips kena kasik clear jugakk…. :) abang dah sound aku kalo mom pakai lipstick ke gloss ke jgn kiss abang, shame2, penah gak aku pakai pastu bapaknya pi opis bertanda la pulak, hui buek malu tol…

030320085259.jpg

minggu ni aku pakai hbag VS merah yang sirman belikan aritu, yes i change my hbag every wk, so?? and bila pakai bag VS tu aku mesti pakai this small MAS t/bag gak,asalnya sirman punya coz he s a business class passenger, aku rembat la wpun bukan kaler merah but the compartment dia senang nak letak my miny tiny things. 1 small VS’s hand lotion, lip balm, minitures barang 2,3 bottles, and lipgloss. saya x pakai gloss mahal lah dik, ai pakai loreal jer. n lam tu gak ada 2 batang pens merah luarnya je merah tp dalamnya kaler blue and black, mini book merah buat aku tulih just in case i forgot to bring my daily book from menara/tower/menara. business card holder and whistle…

kenapa ada whistle kan..pasal aku kan main game sana sini, aritu nye training netball i hv to help to coach them, lupa plak nak simple lam my gym bag.

macam menjawab tag plak entry ni, x de sesapa tag aku la, i hv stopped doing tagging so on, yg ni pun bukan isi hbag, but more to holder bag yg i hv to carry in the hbag…lain hbag aku x bawak small bag ni, sumbat je lam hbag yg beso2 alang tu….

Comment: 14