Handbag

Charles & Keith, Pavillion (1)

i will post another shots from CnK’s boutique later lah

my top is from spore’s shop cant remember kena tengok brand belakang, white and black flowerish skirt is from beijing cheap one, not even RM30, black shoes is from Cnk’s spore.

Comment: 12

Nose handbags…

this is the best that i shot for u lah, coz ada mamat bosnian lam kedai ni dok hukhak ngan bininya ke gf nya ke punyalah kuat, jap2 terpandang2 aku pegang hp, so x kuasa nak snap dah.

i saw someone wore one weird shoes today kat klcc, wanted to snap it, tp dia jalan cam charlie chaplin, idak le teman kuasa nak mengejor…

Comment: 7

Padini…

Sirman (he finally updated his blog!!!) asked what i need for my birthday present. frankly speaking, ai donno. i have everything, i mean, aku sudah ada benda asas. benda2 yang kehendak tu like all branded stuff, all crazy shopping maknek segala mmglah ai x de. tp at least saya tidak kemaruk nakkan hapa2. so he gave me few thousands, sukatik aku lah nak buat apa. ikut gila, aku beli je hbag ferragamo yang ngah big sales tu, tp wuiii x nak lah. sayang duit.i m not that level yet. wt bapak ribu raban beli hbag, aku boleh beli 18 ribu cheap hbags :)

so i tot to get new gold jewelleries from habib, tomei oh poh kong. emas!! bapak la mahal skang harga emas. pass. last2 ai put aside some of the cash in my other saving banks, and jalan2, kalau minat aku beli.saya punya barang kemas kan sudah kena curik dulu, umah aku kena pecah masuk masa bulan puasa. abih semua brg kemas gone.

since then, aku dah x de brg kemas, for gegirl je lah yang ada, tetiap taun aku tukarkan baru for her.

from Padini

so saya pun pergi ke Edmunser. Tu lah yang aku menyampah, kalau dah tau nak beli, beli je lah dulu. jangan main agak2. by this time aku datang. dah takde beg merah tu. Edmunser cakap, aritu ada ramai sgt org arab datang, abih depa borong segala macam hbags. hemm….

ok take a walk, no shopping intention. masuk Padini. cheap hbag, brown colour. dont want to think twice, terus aku rembat. kang luka lg hatiku macam edmunser hbag tu.

rasanya awal2 taun aku berazam nak kurangkan shopping, kira oklah kan. wt my nnang income, i can slot that money for our long or short travel, or even for my shopping.

apa yang buat aku gembira bershopping is when people is struggling paying wt credit cards, i got to pay wt my own cash. at the end of the month, i stay peace, while others, got tingtong bell. ada aku tengok member2 yang sengsara soping cam nak rak, tengah cukup bulan beli hebat, so bila bill sampai, ternganga mulut.

anw, my light brown jacket is from nichi…cheap one. dark brown sleveless is from mango 30 hinggit jer, light brown skirt is from Crescendo, cheap shoes is from bangsar. hbag is from Balenciaga Spore. mix and match.

Dah macam fesyen designer ni pehal lak kan…ntah, saje suke2 nak tok tok…

New brown Padini hbag, nxt wk lah kot aku pakai ye. this wk is the black B’s turn. aku x kisah lah apa brand pun, kita kan ukur2 baju kat skirt baju kita sendiri. at the end of the day duit kita, duit income nuffnang kita, duit gaji kita, duit berkat kita. bukan duit org.

**selepas ini ada satu special entry of Friso Gold 2. that entry will be on top of the page till Monday morning, new entries tetap ada tapi kat bawah entry Friso Gold yeah. I have to put the Friso Gold 2′s entry coz that is paid advertisement, my agreement wt Nuffnang and client.**

Comment: 12

Casual bags…

ada jual kat The Street of The Curve…

ai donno the price, my head got tingtong bell dek sinus aritu, x kuasa nak menanya.

nurul..tlg checkkan harganya…:)

specially yang kaler merah kecik tu….cantikkan ?

dari jauh mmg nampak cam pink…tp kaler nya tetap merahhhhhhhhhhhhhh hokeyy….

Comment: 4

Abang Fesyen…

paul smith

google sendiri ye harganya…tapi saya sangat berkenan, not mine la

x kesempatan la nak tengok brand apa jam nya, i guess bapak ribu raban lah

sunglasses pun x dan nak telek

kasut itam mahal dan kasut murah meghah beijing….

saya rasa buat masa ni saya selesa untuk tidak menayang wajah arjuna dia, biarlah sirman je yang tau sapa wajah lelaki kawan saya ni ye…..

apapun namanya ialah Abang Fesyen….

so dah tau lah kan kenapa ai jumpa Abg Fesyen?

Abg Fesyen is a very unique name, he s 28 yrs old, hidup merantau serata dunia….

tapi walau di mana pun dia dicampak dalam dunia Allah ini, blog merah ni tetap dijajahinya…

***aku hingatkan beg paul smith tu utk aku hikss…nan ado! sila jangan perasan ye redmummy!

Comment: 4