Handbag

Tuesday’s sleepy day…

grrr! so sleepy! this was taken during lunch break of Tuesday.

aku kemaruk nak makan ayam masak lomak BSN, went there wt my fren yang dah bertaun x pi sana (teruklah ko!)…tp yang ado asam pedas pari, perkh..tulangnya2 siap kusedut. sodap. oh kali ni aku yg excited nak pi BSN coz kasut baru tu amat mudah dipakai. :)

stopped by at Dome to utilise my free coupon, kawan aku yg pakai kupon tu, since i m not into cappucino. me, mabuk kopi, kaw! tapi ngantuk gak mata.

the new red top from crescendo, ala2 sopan je rasa hati pakai baju ni kan wpun depa kata aku suka nau buat catwalk depan depa kan…contohnya siketambola, muluttttttt, u never changed, dari dulu sampai la nih mulut mmg very the joyah!!!

my frens dok pujuk rayu ku pergi gym during lunch break..since monday. aku pun bawaklah beg gym, tp pastu aku lari pi makan, hiks….nyah mak lapau lah. gym lenkali la ek lagipun meluat lak aku tengok ada PB kat situ huhuuu….aik kena halau tempat lagi? wahahahahahhaha! cerita lain someone kepohcik, i shall name her Black Market dah mula riki sana sini. woi BM no wonder le kena halau tau! sibuk piang jer…

the bag and the shoes coincidently mmg sedondon yeh. harganya lam 96 kot after 20% disc lam RM76, bih kurang minus plus gitulah

cerita a famosa tu kan, lupa nak ckp towel dia bau hapak, blanket pun bau hapak, the service is bad, aku mintak 2 lagi extra towel dia nak charge gua??? hoi…hotel 5 star pun x caj ye, yet the rate lagi cheaper. yang main issue tu yang aku x nak blogkan.

i hope my august trip is not as worse as a famosa.

how on earth i can chose a famosa, oh pasal mak aku nak pi wedding kat melaka ye, tu pasal aku kena dok situ, nak menerai benda2 lam a famosa gak.

well…bad experience then.

Comment: 6

Handbags for 2 girls…

LV etcs… of Ms Chocho

Ms Lemb’s …. Pierre Balman RM300++ lepas big disc bayo at RM100++ jer.

**i received sms and complaints that you face hard time to dload my blog gitu kan? ada yang dari mozilla boleh dr ie x leh lah, ada yang kuor separuh…try to clearkan cache ething. Blame sirman, he did something on my blog malam tadi, so yang jadi mangsa aku lah kan, abih readers aku ngomel bising2….ai donno lah apa yagn dia godek tp cuba ko tengok banner gambo atas tu dah cam flashing2 gitu kan. ha gambo tu akan bertukar baru…soon sooonnnn… :) so tlg lah try bukak via mozilla lagi easier. kalo ie, version lama mmg susah nak upload abih, version baru ada kuor sume page lam entry ni…gila ko panjang lebar sirman suh explain kat korang…..

padanlah slow je komen board blog aku arini…nghupanya…

Comment: 5

From my 4 colleagues…

Red Cat Whiskers Hbag from my 4 frens in the office (oh this time around, i m not gonna mention their names, sebab u know lalats kang kepohcik lak dok berkiahkaknam kan kawan2 aku yang 4 org tu!)

inide of the hbag, also these….

yes including you hypocrite lady yang ko nampak aku pagi itu :P !! Alang cakap, senyum yang dia bagi kat lalat sekoq tu adalah senyum menyampah…alang, lalats read my blog tau, but who cares!

inside of the white wrapper adalah 2 helaian rantai merah, for casual and official wear :)

this week i m still wearing the Red GL, from anonymous blogger, Angelina Jolie? hikss….

Comment: 12

Red new collection…

oh my red and black beads of necklace

ha tu kan nampak rambut tu…aisay kowang ni :)

in the morning, when i got into the office, i saw this on my table!

let s see, what s inside, coz inside of that red thing, ada lagi another red thing :)

nak teka?

Comment: 12

Eclipse Promotions…

Tengah big sales kat Eclipse, ada 50% ada 15% if u are member

ada 20% if u get the special birthday card

Comment: 9