Maxis

Stage – make up session

so next is to the Stage, of Pavillion…lepas berdiamond liplap tu lah..

aku terus pakai new earing tu yer…dah2 lak budak2 bloggers tu pun dok cucuk pakai je kak red

kami berlapan diajar on the make up from the basic to the details, from the brush to the eyeshadow

ha tempek jangan x tempek

our make up consultant’s name is John (aisyah darien x amik gambo dia lah) oh darien tu sorang lagi agent, lelaki cute comel je orang nya. keje dia pegang our cameras and snap zasss zosss.

cute je karen menelek muka kak merah nya hahahahahha

aku pilih smokey eyes gak, aku sukalah kaler garang2 tuh, pasal tu lah aku pilih kaler tu gak. up to us nak conteng kaler hapa…sebab dah boleh pilih, mak amiklah itam2 gitu kan

mascara adalah satu benda yang aku paling nyampah pakai but ai pakai gak lah, kang melopong

ha dah siap, very the heavy make up

one personal photo at the Stage, Stage itu beg merah ai tu, adalah mini dell tu lah..

Stage’s collection, lipsticks, gloss

foundation, compact and loose powder

nail colours, eyeshadows

cute2 nya colour eyeshadow nih ….

brushers, cleanser

brushers kat sini pun mahal gak lah, ingatkan dpt special price ke hapa hikss

the 8 bloggers with the agent, maxis and staff of The Stage

pastuh kami pi makan, just depan tu gak lah the Thai Express

kami semua lapar, semua amik heavy meal termasuk aku lah kan white tomyam ngan nasi putih jer…

n kami naik van yang agent and maxis rented for us, bersumbatlah sumer….

ai blogged from the Pavillion to Sri Hartamas…napa? sebab my dell has the built it modem mar… :)

canggih kan….

masa ni sume bertenaga lagik, memasing sume pakai high heels except aku lah pakai wedges jer. dah tau menda gini kena banyak pakai kaki berjalan sana sini, wah x sanggup mak nak pakai kasut tinggi weih.

oh we do get gak door gift from Stage, tq so much yeah, nanti ai blog kan utk korang kay.

Comment: 3

Maxis – My Diamond

we had a short chat, terus terang aku x kenal sorang pun haahahahhaha…adalah sorang tu je akak kenal sebab she s also involved with my madagascar’s ads arituh kan.

the agent on the left and the main photographer from Maxis

oh yes, photos will be sent to few main magazines for press release too

From the left

Cindy Teh

Ringo Tan

Audrey ooi

Chnthia Ong

Redmummy

Karen Marie

Jolene Lai

Kimberly Low

so our first spot is at the My Diamond, 4th floor of Pavillion

some of the collections from the My Diamond

melengas poket aku nengok :(

Ivon and Joanne from My Diamond yang conduct the session for us, ada lam sejam lebih gak kat sini

these are the promotion for 8 of us, the top 3 lines tuh promotion selling at only RM68 :)

huhuuuuu

and ai bought one pair..

kena zoomlah baru nampak merah ciputnya hiks…

ai blogged about this from the My Diamond …..

the Maxis Broadband Mini Dell

Comment: 4

Maxis Girls Day Out…

meh akak citer dari awal lah yer…pasal nuffnang maxis nih kang kowang dok tertanya2. few wks ago, nuffnang approached me that ai terpilih dalam 8 female bloggers for the Maxis Girls Day Out. since the date is quite flexible to me, ai accepted the offer. kalo tarikh x sesuai, x pek lah akak merah nak join kan.

Maxis Girls Day Out ialah hari yang mana kita spend bersama client / agent n importantly with the Maxis Mini Dell oh plus get together with the other 7 beautiful bloggers. there are 8 bloggers terpilih dalam Maxis Girls Day Out nih.

the itinerary is having briefing kat My Diamond, Pavillion, Make Up session at the Stage, Pavillion, lunch at Pavillion too, naik van rented by the agent and maxis to hartamas, for shopping at the Cat Whiskers (they allocated us with some ringgit malaysia but not lah that much anyway still tqqqqq), nail shop at the curve followed by dinner at the Apartment, The Curve.

so my morning started at 1230 am…y? pasal aku dah tidur around 11ish and kol 1230 aku kena resdung for 3 hours! aku dah makan ubat pun x jalan, and lepas minum lipton hirameki baru kendur sket idung ni and ai end up tidur at 3ish am! woke up before 7am, kejut anak2 bangun cam nak bercintaaaaaaa sebab depa ngantuk lagi.

we took our bfast at the Amal, sirman’s new mamak’s place near by sek agama abang and so we left to Pavillion.

ai dont hv new baju so ai just grabbed whatever yang ada, my accessories are all new from bkk, memang x penah pakai lagik.

nak lah jugak citer kan sebab kang ada gak sipi2 tanya ‘kak mana beli rantai merah tuh’ so sini saya dah menjawab soalan sesiap.

they sent us to Pavillion, aku gather with the girls, maxis and agent kat sana.

sirman abang and gegirl pulang pi gunting rambut abang, singgah kedai beli cat grill n depa dok lepak umah jer lah…they had their dinner at my mom’s house, yday was Mak’s birthday….ai was not able to meet mak but sempat lah aku tepon dia berkali2…

n bermulalah perjalanan kerjaku sebagai blogger for the Maxis Girls Day Out on Saturday 22 November 2008.

hai kak red….i ni silent reader hehe..tapi malam ni tergerak nak komen lak…
best tu yr saturday nya acara…cemana leh terpilih..meh la story mory skit…nak gak tau..hehe…teruja sgt nak tau hehe…and enjoy yr day and weekend… (Myra asked this from this entry)

Emm camne ek nak jawab…kerja kuat in blogging, insyallah bolehlah terpilih.

Ok…you must be wondering jugak kenapa dalam 8 girls, ada 7 chinese and akak sorang je malay and the only mom. the rest are not even 25 years old. Ai did asked the same question too…

So to find out on the answer, kita reveal dalam entry2 maxis nuffnang yang lain yer coz ada banyak entries pasal ni lagi akan kuor.

From Maxis web.

Introducing the Dell Inspiron Mini 9 powered by Maxis Broadband. This small and sleek Mini 9 comes with built-in mobile broadband that lets you connect anytime, anywhere, within Maxis Broadband’s coverage area. So you can surf the net, check emails and chat online without having to rely on WIFI connectivity or external modems. That’s the power of the Maxis Broadband-ready Dell Inspiron Mini 9!

FEATURES & BENEFITS
• Built-in HSPA Maxis
broadband modem
• Small and portable –
only 8.9-inch LED display
• Lightweight – only 1.035 kg
• Internet anywhere across Maxis’
HSDPA/3G/EDGE networks


PROMOTION PACKAGE
At only RM99 a month x 24 months, you’ll get
• a Dell Inspiron Mini 9, and
• 6 months of Maxis Broadband Subscription
Payment mode : The amount of RM2,376 is payable over 24 months via credit card at 0% interest under the easy payment scheme from participating banks

STAY CONNECTED

For your convenience, the Maxis Broadband service will be automatically extended at a promotional rate of only RM77 a month after the 6th month. The monthly bill will be sent to you via email and will not be charged to your credit card. You may also view your bill at MyAccount Portal

That’s the details from maxis web, the sama similar ngan aku pakai tuh. ai got the red lappy bag (awal2 aritu aku mmg mintak merah tp x sangka lak depa sungguh2 carikkan the red bag, wpun x de red lappy. the mini ni mmg x de kaler lain, ada kaler tu jer.

Comment: 3

Live Blogging from the Cat Whiskers

Maxis paid for our shopping :)

Introducing you Jolene and Cynthia….the red followers hahahhahahhaha

ai was the first person finishing my shopping so ai blog lah kan, x kan ko nak suh akak melanguk tidur plakkk

ai told you kan that each one of us are provided with the one mini dell….

nanti ye balik dah sampai umah baru aku cite pepanjang kay…kenalah cite pependek, sambil blogging mak ngumpat, mak makan buat tu buat nih borak x hengat.

n next stop is the nail shop at The Curve.

…. :)

Comment: 7

Live Broadcast from The Stage…

We had our free make up session for almost 3 hours at the Stage of Pavillion

n had our late lunch at the Thai Express :)

next to Hartamas….

Comment: 5