Miu Miu

Jalan2 tengok handbags moh…

IMG22681

Datin Sri’s Elgie

IMG22677

Tod’s leather, not gonna sell yek.

IMG22676

House of Bally

Datin Sri bought a shoes for her hubby

IMG22691

Miu Miu Mini Bow – for frens in Far Far Away Country

IMG22689

Vitello Lux in red

IMG22692

Vitello Lux in grey…

2 minggu punya personal shopper’s job, baru nak kuor RM, lambat kat sini takper, but cepat je orang yang mintak gambar and harga tu dapat….

Today is to get for my reader her make up set in MAC, aku pun nak tumpang sama gak lah. not really beli, but nak tukarkan 6 barang aku yang dah abih pakai from MAC, and can redeem sebatang lipstick. jimat jimatttttttttt……

Comment: 15

Lovely side job – a Personal Shopper for readers again…

IMG21243

so there u go part of my PS job…campak sume lu lam bonet keter. last weekend sume dah settled siap, owners and buyers of the Gucci and Anya Hindmarch dah bertukar tangan. 2 begs lagi tu plak penuh wedding gown for me to wear. Seronok gak pi beli, amik barang2 orang pastu catwalk macam Pretty Woman gitu kan…

now i know the feeling…

thanks to the readers and buyers yang suka bagi saya kerja job gini. u know my taste, i know your taste too :)

IMG21246

the AH’s boutique bagi aku 2 pcs of AH’s books, nice nice nice.

IMG21249

takleh tunjuk lah ek korang….barang orang wooo!

IMG21232

My fren, a lenglengleng loi (haahhh sapa follow twitter aku tau lah sapa lengloi nih) dok usha this GST Chanel…so saya turun lagi Chanel and check it out…anto gambo nih to her, dia dah tried tapi nak gak lagi aku check gitu gini bla bla bla bla…eh macam2 lah yek amoi tu. but i suker jer….n best pulok aku nya junior pun staff kat Chanel. hohoooooooooo!

IMG21229

GST comes in silver and gold chains – RM8920 in malaysia, if u buy in Paris and London lagi cheaper…

Miu Miu Sacca Con Pattina (RM5880)

This Miu Miu is RM5880 pun murah kat Paris London gak…

i have 2 buyers for the Chanel and Miu Miu nih, tunggu depa ngah buat kutu duit beli handbags baru aku leh pi jadi PS balik. but sebelum pi beli tu nak kena try sana sini, they have tried it oso, but kadang2 by demand kan diorg ala2 rindu nak tengok gambar handbags depa so aku rajin je menonong masuk. some more butik Miu Miu ni very terang benderang best giler dok dalam tuh….lampu dia memang very the outstanding, deco dalam tu pun cantik.

IMG_5044

sedondon wt Audrey’s purse. ha bf dia Tim Nuffnang belikan dari London for her birthday. Tim tuh asal aku cite pasal designer handbags jer bebulu je dia dengo but for his special gf’s bday so sweet kan dapat gak Aud ngan purse nih. i remember when we were doing all Project Alpha’s shooting and event, Aud always carry the white Miu Miu, quite big hbag for her size. that was the first time aku kenal and tau bout Miu Miu.

while im doing this entry, si Sirman dok nyebok….Miu Miu ni dari mana bunyik macam Anita Mui jer..China mali ke? You asyik buat entry Miu Miu jer, pepelik betullah handbag pompuan nih!

eii sirman nih…Miu Miu is from Italy, a sister to Prada ye cik abang…jauh sedara ngan Anita Mui tuh!

tapi aku dah nerai purse Aud tuh, tak sesuai ngan acik lah, aku lebih suke jenis zipper round purse. Ha mak nak jual Coach purse mak, sapa mau? hahahaha….wah laju je korang hek!

Comment: 17