Pregnant Mom!

2702200851091.jpg

malu-malu seorang ibu

moga kandungannya sihat sejahtera

 

 

Comment: 18

Breakfast…

270220085092.jpg

270220085095.jpg

270220085093.jpg

at least twice a week, aku mesti breakfast wt my son at his sekolah agama. wpun nasi lemak kat kantinnya agak kurang memberangsangkan tp aku telan gak lah even separuh jer. teh tarik is a must. 

and biasanya aku peratikan aku sorang je mak yang nyibuk bfast kat kantin ngan anak, lelain tu ada lah nenek2 budak2 ni lam 4,5 orang. everytime aku datang, i will sit at the same spot and order the same menu….

 

….wt the same black scarf :)

 

Comment: 14

Vienna Bagels

 

260220085089.jpg

i was walking up to kino when i saw this new donut’s shop…emm kedai baru seyyy….located at 3rd floor of KLCC.

260220085088.jpg

so turun je dari Kino, aku beli these 6 pcs..semuanya ada kaitan kacang. aku gila kacang, kalo makan coklat pun mesti carik yang berisi kacang…

260220085091.jpg

i stop taking dinner since few days ago, so makan sekeping for malam sekeping for breakfast and berlapik2 perut ngan donuts. yang 3 org lagi tu agak kurang minat wt this type of donuts…

btw, buku kawin ning x kuor lagi jual kat kino…

 

Comment: 17

Olen…

pinggul kiri ku sakit lah..dr pinggul ke kaki. sebab suka sangat tidur hala ke kiri gini lah…bertaun2 kan. kita mmg patut pun tido ngadap ke kanan, tu saya tau tp nnt bila ngah tidur aku ke kiri balik, bgn pun badan mmg dah ke kiri.

ada member aku yang ngah bermasalah carik aku, time bermasalah problem nak meletup br nak carik kawan. trying to help apa yang daya, nak pinjam duit idak boleh le ye, kang ko kelentong aku macam yang aku kena sebelum ni harus la mak x sanggup.

talking bout this i remember on last year lah, ada tetiba sorang blogger ni betul2 amik kesempatan, aku x kenal dia sangat boleh nak pinjam keter sirman. keter aku of cos lah x boleh, dah tentu keter baru. tp ni bukan soal keter baru or lama, tapi agak2 lah sket nak pinjam barang harta benda orang pun, agak2 jugaklah nak pinjam barang apa…dan agak2 lah jugak engkau tu ada berketurunan ngan aku ke. blogger tu tau..ha jangan memain ngan org zaman skang…

aku kena mula masuk training netball, tapi yang x syoknya in this Olen team, they really look down on me. tak kisahlah bukan aku nak ko herankan aku ni yang used to be among top players kat opis dulu (being normal, kan kan kan??) tapi janganlah sampai pi training x panggil aku, kata team, dahlah aku sorang2 je compang camping kat sini terselit kat team korang.

and aku dengo berebut2 la pulak nak main C position, so sbb aku rasa masuk kandang kambing kena mengembik, bagi aku main WA ke WD pun aku terima gak lah. nak wat gano…jangan ko letak aku kat kosi simpanan udah lah. ada gak aku start engine balik…

Comment: 7

Happy!!! :)

i heard a very good news, someone is carrying a baby, her second pregnancy.

yang bestnya aku orang kedua tau selepas suaminya wohoooo!!!

i will post her photo in my blog tomorrow when she comes back to work ye…

Comment: 6