Protected: My Red Red House…

This post is password protected. To view it please enter your password below:

Comment: Enter your password to view comments.

Mesyuarat Tingkap…

kadang2 kan

kalo aku jumpa bloggers or memana orang

tapi aku x blog kan

mesti ada sebab

tapi aku x paham la kalo perlu ke aku war2kan semua langkah aku jumpa sapa, makan apa, pakai apa..

kan ita itu kan kan? perlu ke kita ckp kat orang benda yang kita bualkan, borakkan dan perjirankan? perlu ke kita cite yang kita buat kuak lentang kat pool umah VA kita tu ta?? perlu ke kita cakap kat orang yang makpak kita lebih dulu berjiran tetangga kat BTR tu dari kita yang muda sangkak ni.  perlu jugak ke nak aku cakap detaily yang awek suka cakap ok ok ok ni junior aku kat sekolah dulu?

so kalau x perlu.. dok dendiam aa.

entry ni berbau khidmat masyarakat – maklumlah saya kan Ketua Kampung. aritu AJK Ketua Kampung cakap motif pembangkang nak jumpa orang2 Ketua Kampung, hai..nak mengikis ke nak menanam modal, dik orang kampung semua dah tau dik oiiii….

Comment: 0

Shoes…

p2240259.JPG

 

All 6 of us from the Nyonya Theatre

Comment: 4

Wani and TV3…

p2240236.JPG

hatta and hazwani mmg suka white2 concept kat umah dema ni..

oh btw, yang kena shooting arini bukan hatta but hazwani, nama wani dah mula nak naik in the fesyen line.. all the best to you darling

p2240219.JPG

goreng ye wani, jangan x gorenggg….asyik tergelak2 je budak ni tau masa ngah shooting…

p2240235.JPG

p2240230.JPG

keje aku ngan gegirl dok snap sana sini, x leh buat bunyik kang kaco orang je ngah buat keje. sempat hatta bukak bilik dia tunjuk aku sapa membongkang kat dalam..

fiebie – gambo ko ngah tido kroh kroh, sudah ada dalam simpananku … dua ploh sennnnnnnnn!

p2240243.JPG

aku lupa nak tarik gegirl gambo bersama, sentap la little diva kan, that s akak producer tv3 ku yang suka menjadi silent reader. kak akan kuannounce tarikh rakaman kita tu to my readers emm soon soon ye kak..

wani – pasni kita tengok hit sapa naik during ko nye episode ke akak nye episode, matiklah bercompete!

p2240241.JPG

dear frens, i m not into nona ke whi ke mhi ke majalah 3 ke..no no lah. akak x cakap pun lagi apa show nye kan, tunggu la ye nanti akan kuwarwarkan…kan kak producer kan?

yang perlu kau tahu, Wani is in episode 3, Red Diva lak in Episode 6

p2240245.JPG

the tv3 team including one model
umah budak2 ni atas umah aku jer, so turun naik lift dah sampai…jiran tetangga marrr.. sori ye ita, ko block lain dok dendiam :P

p2240237.JPG

program cari menantu? lagilahhhh bukan, saje abang lighting pose his red shirt for u…

Comment: 18

Red and the neighbours…

p2240212.JPG

ha kan very the merah socks gitu…

p2240211.JPG

pastu tengok koleksi kasut2 adik2 bujang aku….

p2240213.JPG

namanya rumah fesyen designer kan…camni la jadiknya bila hall dibuat wardrobe

classic tau!

p2240214.JPG

kenapa aku kat sini ye…. baru pas mandi terus datang naik umah dema, Hatta Dolmat and Rafie Nasir

related to TV3 gak lah, akak producer kesayanganku asked me to menyibuk so aku pun nyibuk le jenguk..

gegirl ni kalo muncung dia datang, nak amik gambar pun obvious kuor tau.

ha next entry sambung cite ….

Comment: 15