Red Ikea…

150220084867.jpg

these were what we bought from the IKEA and JJ. the 2nd trip will be delivered in the afternoon today…

1502200848681.jpg

i can show you ni je lah yeah…which i got from JJ. hiks…

lelebih kena lah tunggu episode selanjut kan, cerita kat tv pun ada iklan and part by part kan kan kan….

:P

Comment: 3

Red vs Pink…

 

150220084859.jpg

150220084860.jpg

tengah2 asyik makan, i saw these 2 fells ngah lenggang kangkung cik kiah. they used to be appeared in my old blog long time ago, kali ni kuor lagi kan….berani gila blog akak letak muka dema tak de blur langsung…

if you are my follower since Bloggers Idol time, korang kenal la sapa dema ni. I dont want to link their blog coz kang korang tau sapa dema, coz kat blog dema pun muka gini x kuor ye, hanya di blog ni sajork. anak2 ikan gitu kan…

empunya badan ni sooner or later dia sergah la gak kat sini, mak x dulik nyahhhhhhhhh… :P

 

150220084862.jpg

 

and sebab mulut dia berkicau macam murai, satu badan bercakap gak, duduk pun sampai koyak patah kerusi tu dibuatnya…

dahlah kat lam plate jumpa helaian rambut, kerusi pun agak2 uzur jugak kesihatannya yer…

Comment: 7

Dome oh Dome…

150220084856.jpg150220084857.jpg

serupa tak gambar atas 2 ni? catch up of the day from Dome depan IKEA tu…

 

the first photo was my first plate, ngah2 makan aku jumpa rambut baikkkkkkk punya bawah2 nasi tu..

 

aku panggil waiter, pointing to the hair, dia amik plate tu and blah

 

10 min later, dia bwk yang baru..tapi appetite makan aku dah habis, half plate pun x jalan…

 

 

bill sampai, charge me for 1 plate, berani nak charge sampai 2 plates? harus aku saman…

 

 

150220084855.jpg

 

masa aku panggil waiter ni, encik sirman tanya gak kenapa, aku saje x nak ckp kat dia, coz he nanti cakap alah sket jer..buang jer la ke tepi..

 

 

ehwahhh… menda makan tu bang oiii…

 

Comment: 5

Red to The Red

150220084854.jpg

 

we visit this place again…

sirman and i…without the kids, then we went to JJ, then we went to late dinner

pastu umah aku dah berkapau….

Comment: 3

Red is walking around…

Entry agak lambat tonite coz I’m spending money to something worth than the diamonds…

Comment: 8