Red Magic…

i m doing some magics in my blog at 830am later..

 

check it out!

Comment: 6

Red Reddies…

120220084822.jpg

maintain senyum je pakcik ni ala2 artis nampak camera padahal dia ngah concall wt the US people…semua org kena halau msk bilik x bley kaco dia ngah bz. alah yg kena halau tu gf gegirl dia, aku nak halau? aku snap gambo dia ada lah…abang dah kelenaan tidur.

anw all, i ve added some of you yang dah emailed me that you have linked my new redmummy.com into yr blog. Tak tau le napa ada yang x paham meh sini aku explain lagi sekali ye:

  • i have 2 blogs, my old blogspot punya address link, kalau korang dah ada letak lam blog korang, biarkan lah coz address link korang pun ada lam blog lama aku tu. aku x buang, blog tu tetap main reference.

  • untuk redmummy.com rumah baru i ni, mmg takde link of your blog address yet, coz i will only link your blog if you have done to link my new blog ni.
  • once u dah link my web ni lam yr blog, u gotta email me instead of telling me in the comments board. u wanna y?

  • berapa ramai org yg komen, and entry is moving fast everyday, so i do the blog roll update kadang2 over the weekend jer, kdg2 once in a week. kalo nak carik korang nye blog add lam komen, pengsan mak yang oi. dalam email senang, i hv specific folder for those who hv linked me.

Alert me if i still havent done your link yet, saya kan manusia yang leka dan lemah dan pelupa…gitu. Btw, i place all links in the Red Reddies button.

Good… and pls enjoy your Wednesday.

Comment: 2

Washing Machine…

umur dia ada lah 8, 9 tahun. fully automatic. 3,4,5 bulan ni dia mula buat pangai …tersemput2. masuk malam tadi, hagham x nak bernapas langsung, dok koma jer… sirman dah naik hangin, tinggal lagi x baling anto junam bawah condo jer.

 

 

aku x kuasa heh nak anto dobi, i will have to pay fifin extra la till the machine is up back. Actually bape jangka hayat washing machine ye? aku dah beat the age ke?

 

 

Get a new one? can lar…..but not now, i hv something else in my mind.

 

 

 

Comment: 17

No more emails…

so i decided to stop sending the email notification..

dengo spam2 by yahoo dek shah cakap tu lagi la aku ngeri …

  

Comment: 0

Red Diva to Red Readers…

redmummy.com has received 100 registered users at the moment. numbers will increase every day and every minute.

 

just that, i have a question for you, one of the privilage of being a member in redmummy.com , you are notified for every latest post in my blog.  Email notification is sending by alompakagogo@yahoo.com automatically to all of you.

 

But sometimes i still feel that it will spam your mailbox, kot2 le korang x suka aku anto notification gitu kan. so pls tell me, do u still want to have the email notification whenever this blog has new update entry, or otherwise?

 

Your call.

 

My red divas yang lain tu, yang lom jadi member it s fine, u can just drop by to my new house ni, refresh as usual and layannnn…..

 

:)

 

 

Comment: 18