:(

im having down emotion right now.  i dont visit any of yr blogs, if i do, i dont even leave any comments since few days ago.  aku tengok, blah. ada yang langsung aku x pi visit langsung.

i think i have problems, i talk to few ppl, some said this and some said that.  kengkadang ada mende remeh buat aku angin, aku malas nak update blog ni, update mmg le update but i dont post many entries, 3 is the max kot…itupun sume been set since a nite before. auto timer posting. but not la this entry.

 

donno la wat to tell you, mbe boring wt works, overloaded. feel like to go back to my ‘mother’s company’ pun ada gak. nak ngamik gambar, nak beramahtamah wt frens pun malas. semua malassssss!  i met one blogger yesterday and 2 silent readers today, pun aku mls nak blogkan. semua mood hilang.

 

muka aku pun cam toya jer bila typing this entry.  sirman left to work tonite, aku nak nganto ke pintu pun malas, malasssss!!! i hate to see some ppl, i hate to keep thinking bout something and i just wanna mumbling in my own blog.  Kamb, thanks to give a good ‘slap’ to yr sister via ym today.

 

aku dah leh agak apa korang nak advise n nasihat, thank you in advance. so so so not in the mood.

n i just realised that today is already 19th of February.

 

 

Comment: 18

Badan ko berbau ek?

So there s a lady reports her duty.  she came and sat next to me, but the moment jer dia duduk, aku nya idung bau yang sangatttt hazab. This smells sama bih kurang ngan orang2 yang badan beso kalo kat klcc ni dema ni bukan msian lah, bangsa asing, more to orang2 yg dr tanah arab, bangla pun ye gak. Kalo kat sri melati tu aku suh Linda the usual waitress yg serve aku tu suh bangla2 tu jejauh, x yah layan aku pun x per (weii MNN membership kad aku dah siap blom, ko x tanya Linda ke?). Ha bau2 badan cam gitu lah. this unnamed lady is gonna sit next to me for many many hours, and working together. Gi mana ye nak katup hidung, sungguhlah busuk bau badannya.  

 

I got no choice. Sebelum aku muntah depan dia, lebih baiklah aku tegur terus. Pelan2 dengan mintak mahap segala bagai I told her bout her body smell. She s a bit shocked, katanya x penah org tegur, ha nah ni mak dah tegur, org lain tu bley tahan bau badan ko la tuh. Aku mmg x tahan. So x kan aku nak suh dia pi shower, kat opis gitukan, aku bg dia my minitures and mintak dia tempek la sket kat badan dia. Ok done solve one problem.  Lepas 2,3 jam..ms nak masuk keter, masyallah againnnnnnnn ada lagi bau badan dia. power betul badan dia nya bau sampai perfumes bertempek pun dia boleh cepat hilang. msk je keter terus aku bukak windows and bagi dia minitures hok sprays tu pulak. Aku suh dia spray bebanyak…naik tengik2 lak idung aku ngan perfumes yang byk tu x kisahlah janji lam mtg org lain x bau bdn dia. kalo x aku pun dpt tempias. 

 

Mungkin agak memalukan bila kita terpaksa tegur org tu tp sampai bila nak biarkan org yg bagi bau busuk ni kat kita bermaharajelala.  Kepala ko berpinar woo kalo macam ni nye bau datang. I couldn’t stand, unless korang leh tahan. Orang tu kalo x dok dekat2 ngan aku ke, x dok bekerja ngan aku, mak x kisah nyah. Tp ni aku kena hadap berkepit ngan dia sepanjang masa, oh tidakkkkkkkkk!  

 

Org pompuan ni kadang2, bila berpeluh, ngah datang bulan period pun boleh gak hasilkan bau badan. Tp kalo ko x sental badan ko bersih2, and pastu biarkan bulu ketiak tu bergulung2, and ko turun naik lrt maunya x berkepul bau badan tu. Generally gitu lah. islam pun kata bulu ketiak tu kena buang, napa le yg ko nak bela, boleh sebab naik bau badan ler.  Apa2pun, ada lagi mamat2 yang aku kenal dan berbau gak, tp sbb aku jarang jumpa and nak deal wt them pun very hardly, I let the close frens of him talk to him la. Hahaaahhaha! 

 

 

 

Comment: 33

Mix Persian Cat…

p1040023.JPG

p1040040.JPG

p1040099.JPG

p1040037.JPG

a fren of my is selling his kitten, for RM600 – dewormed, immunisied and litter trained and very manja. His name is Thomas.

 

interested shoot email to alompakagogo@yahoo.com .

 

Comment: 12

Lenanya tidur…

170220084979.jpg

few days ago, masa nak parking we found this guard tido lena, seriously x sedo lsg…

170220084980.jpg

reversing pun, dia masih gak lena..

170220084982.jpg

aku dah kuor keter, anak2 dah berdentum tutup pintu keter pun masih lagi dia kroh krohh…

170220084984.jpg

4 of us lalu depan dia mmg dia sedapnya mimpi..on duty ni

170220084985.jpg

close up view, wpun gambar kecik tp berdengkur x hengat..

 

hemm…..letih mak nengok.

 

Comment: 7

Looking back the old days…

…There was an article that mentioned “blogs” and I discovered they were public Internet diaries: anyone can write one and anyone can read them.. It was the hardest thing I have ever written but, for the first time in my life, I poured out everything that I was feeling.

160220084872.jpg

… Blogs allow readers to post comments. There are millions of blogs out there, so I hardly expected anyone to read mine, let alone respond. But almost immediately they did. Twelve messages were left after my first entry. i went to the library five or six times that day – each time there were more.

…The next morning I couldnt wait to get up and hurry to the library. day after day I told my story. It gave structure and a purpose to my day. For so long I’d been unable to reach out in the real world, afraid of rejection or pity or scorn. But here it was anonymous, safe. This conneciton with people on the other side of the screen, many on the other side of the world, was bringing me back to life again.

I in the article = http://wanderingscribe.blogspot.com

 

Dear Redmummy readers,

 

i ve been in the blogging world for almost 3 years, young number but wt thousands of readers. I stop talking bout my red diva thingy in TV3 for a while coz i want you to look back bout the life of redmummy in the blogging world.

 

You really have to get the latest Feb Reader’s Digest, turn into page 34 – The Nights I Spent In My Car. Dont judge this entry by that title, read the whole article and nanti taulah korang napa aku suh korang baca citer tu, really related to my life, from noone in the blogging world, appears in the newspapers here and there, and latest redmummy to be soon appeared in TV3.

 

I know that i have thousands of followers, loyal readers but i know some of them are keep coming back to sit in redmummy.com not coz they are fan to red colour but they just want to read the life of a mother, daughter, sister and a wife. tapi ada jugak yang manis bagi comments kat sini, and at my back, muntah sebakul. the more u dont like me, the more you will be reading my entry. I m not saying about lalat, tapi dalam duri ada daging, dalam gunting ada lipatan… some being so hypocrite.

 

I will publish lots of photos during my shooting wt TV3, supposedly, but sengaja aku put it on hold first. Stay calm, and read peacefully. aku ngah buat flashing back….

 

Comment: 15