Black Coffee…

Coffee anyone?

orang kata minum kopi ni nanti susah nak tido lah apa bagai la kan, tp kopi dah immune ngan badan aku. minum pun mengantuk gak….kalo x minum pun mengantuk gak.

 

120220084817.jpg

i was not able to go down and grab anything for my after lunch coffee and hot choc. aku ni pepagik ke petang2 pas makan ke nak kena ada air panas, baru leh layan…

 

kalo during lunch, jarang sangat aku belasah air sejuk, mesti mintak teh tarik. so kalo dah dpt teh tarik, coffee n hot choc x payah dah. tp kalo x dpt, ha siap lah mulalah resah gelisah.

 

Ni stock aku simpan kat opis, Kopi Aik Cheong. Ko ado? ko mesti x kenai kopi ni kan… kaw kaw!!!

 

 

 

Comment: 24

Red black entry…

to dear Lalat 1

If you dont intend to send harsh comments, but u purposely used my name by accident, please come forward and talk to me. I would love to know the reason, and of course rasanya ko pun nak stand up for yrself kan kan kan..

redmummy can be contacted at alompakagogo@yahoo.com

Comment: 8

Black Lalat…

to the owner of IP: 211.25.130.42 @ Lalat 1

I got you! the comments that he/she gave is not edited but i edit his/her nick/id, retrieve the comments over here.

I m not using someone else nick or name if i want to send my own comment in someone else blog, so this fella is using my name to send comment in my own blog. WT..! This is called Lalat.

Baru 3 hari redmummy.com been launched, ada jugak lalat yang bersama mengekoriku di mana-mana. Aku dah cakap aku detect IP ko automatically, staff RHB Bank HQ ko yer…

 

**I control my blog, so think twice before sending comments. x sesia bayo domain sendiri, macam-macam ada!

 

 

 

Comment: 45

Not Red baby…

 

mestila gaya tu dah ada….

gaya bapak kalo x de, apa kes kan abang ngan gegirl tu plak…

120220084820.jpg

120220084818.jpg

My sister Nana’s baby boy, Baby Khyre…

 

 

 

 

Comment: 7

Merah Diva…

How bout we start off our Wednesday wt some Merah Diva…

thank you Rick for making my day.

smile and keep smiling all.. :)

Comment: 8