Red and white…

270220085114.jpg270220085112.jpg

 

sebulan sekali selagi daya aku mesti jumpa member aku ni, dulu kitorg sesama lawan futsal but pastu biasanya jumpa bila nak catch up our mothers discussion.

today tube dia kaler putih luor merah, yet tube aku kaler merah top putih hiks….

but today gak we had our serious discussion, business chat pulak…

anw, my fren ni is planning to have her 3rd child this year, wadus wadus, ramai tol orang kelilingku yang berlumba2 menambah anak….all the best darling.

my readers – stop wishing me to have another child, udah2 la tu oi…

 

Comment: 2

The whities…

270220085097.jpg270220085100.jpg270220085103.jpg

by coincidence la pulak sekali tetiga pakai white top…

pagik2 aku sampai laju je dema suh snap gambo..

Comment: 3

1000 comments…

since i started this dotcom, aku selalu berangan2 nak buat surprise this surprise that. how i wish sometimes my beloved will come to my office, asking out for lunch, or just purposely take leave to take me out somewhere and force me to apply impromptu leave. yadayayeii..whatever, never comes true…

alright i m not getting the surprises moment, so i decide to give some surprises to my readers. kalau dah namanya surprise buat hapa nak bagitau before the actual event kan.

i told myself that i wanna have a date wt someone who can be the 1000 commentators… 

merasa la keja ngan menteri kan, huhu

 

siapa yang rasa itu komen dari dia, pls come forward, make an entry bout yr excitement for being the 1000 commentators. to be fair, im hiding the menteri’s entry, kang pecah lubang lak kan..

 

the lucky blogger doesnt know bout this, yet…

 

what’s the next surprise, u guess???

 

Comment: 15

Pregnant Mom!

2702200851091.jpg

malu-malu seorang ibu

moga kandungannya sihat sejahtera

 

 

Comment: 18

Breakfast…

270220085092.jpg

270220085095.jpg

270220085093.jpg

at least twice a week, aku mesti breakfast wt my son at his sekolah agama. wpun nasi lemak kat kantinnya agak kurang memberangsangkan tp aku telan gak lah even separuh jer. teh tarik is a must. 

and biasanya aku peratikan aku sorang je mak yang nyibuk bfast kat kantin ngan anak, lelain tu ada lah nenek2 budak2 ni lam 4,5 orang. everytime aku datang, i will sit at the same spot and order the same menu….

 

….wt the same black scarf :)

 

Comment: 14