Red in the red house…

160220084876.jpg

redmummy menyinari dan memerahi hidupmu…

bley pakai x tagline tu? :P

 

160220084874.jpg

i m not good in decorating the house, tanganku suami isteri mmg x pandai menghias rumah. but after so many years living together, sirman has adopt my red craziness…so we present you some of the collections.

160220084877.jpg

i wanted to post more, the whole house red docorations, red collections, red and red, but i have to respect the TV3′s people.

 

Take 1…the shooting begins…

 

Comment: 11

Red in the house…

160220084871.jpg

3 big items delivered in the afternoon. lepas pasang they left wt some of the boxes. but some boxes lak sirman ajer yang buat. abang was bz wt ps2, never care bout his surroundings. gegirl was the one yang paling kecoh mengaco. redmummy buat keje light2….

160220084873.jpg

….abang and gegirl tolong the parents, anto buang to rubbish room. itupun lepas aku berkicau suh dia benti main n do something for the house.

 

160220084870.jpg

it s not finished yet….we did some of the house decorations, since Fifin’s duty is to clean up the house, we let her do her task first, we will continue our red project tonite.

all out…

Excuse me, need to go to TTDI again…

Comment: 11

Red Commentators…

 

i guess my readers are not really keen to read my blog over the weekend.

 

the hit drops every weekend, the numbers of commentators also drop on the weekend.

 

and my mood to blog over the weekend also drop, even i have a story bout the TV3 thingy…

 

i will blew up when you gotta mood of reading my blog and leaving comments..

 

For Redmummy.

 

Comment: 15

Red Ikea…

150220084867.jpg

these were what we bought from the IKEA and JJ. the 2nd trip will be delivered in the afternoon today…

1502200848681.jpg

i can show you ni je lah yeah…which i got from JJ. hiks…

lelebih kena lah tunggu episode selanjut kan, cerita kat tv pun ada iklan and part by part kan kan kan….

:P

Comment: 3

Red vs Pink…

 

150220084859.jpg

150220084860.jpg

tengah2 asyik makan, i saw these 2 fells ngah lenggang kangkung cik kiah. they used to be appeared in my old blog long time ago, kali ni kuor lagi kan….berani gila blog akak letak muka dema tak de blur langsung…

if you are my follower since Bloggers Idol time, korang kenal la sapa dema ni. I dont want to link their blog coz kang korang tau sapa dema, coz kat blog dema pun muka gini x kuor ye, hanya di blog ni sajork. anak2 ikan gitu kan…

empunya badan ni sooner or later dia sergah la gak kat sini, mak x dulik nyahhhhhhhhh… :P

 

150220084862.jpg

 

and sebab mulut dia berkicau macam murai, satu badan bercakap gak, duduk pun sampai koyak patah kerusi tu dibuatnya…

dahlah kat lam plate jumpa helaian rambut, kerusi pun agak2 uzur jugak kesihatannya yer…

Comment: 7