Dunia petang…

nak citer memacam tapi kang kena letak pword, pengsan korang bengang x leh baca..

kamb suh cite pasal dia, tak kuasa aku. bukan orang kenal ko pun lam ni, lain la ms bunga ke ms chocho ke ms tall ke.. see sume nama2 org tower. ada aku tulih nama2 org menara, tidak sama sekali.

250220085070.jpg

arini aku kena pick up abang from NK’s school… dah late petang, muka pun dah ilang seri la

250220085073.jpg

 

dedulu aku tunggu abang depan pagar, tp sbb aku rimas ngan congceng mak2 students, aku dok je lam keter bila nampak ada budak dah kuor, baru aku kuor keter and amik dia yg ngah kedek2 tarik beg kat pagar sekolah. meanwhile, lam keter sementara tunggu dia, aku browsing via berry, nak bergayut aku x suka…

 

esok ada org menara nak datang meeting kat tower, so aku nak dump segala maknenek documents via budak tu. malas aku nak ke sana…tp aku tau boss menara tu kalo sehari x nampak muka aku kat menara mau x sah. janganlah dia panggil aku sehari dua ni, aku ngah mood gumbira ni.

 

Comment: 4

Buddy Lunch…

250220085062.jpg

hi frens, aku nampak gumbira je kan, monday ni tau tp suka riang ria jer. kan saya dah cakap kalau saya ngan geng2 tower, haruslah hatiku amat suka…

250220085058.jpg

sebelum food sampai kita layan bergambo senang2 hati.. sebenarnya kami ni jarang makan kat tempat2 mahal gini, but for some cases we hv to spend it over here. kaedahnya we have a new joiner today, so rules in office the new joiner kena la dilayan gempak gitu, ni rules by my division ye. This is called Buddy Lunch.

2502200850651.jpg

she is our new joiner today…

cadang nak pi food court jer but the boss cakap spend this much and that much to this place..

 

250220085068.jpg

Makcik spekie makan chicken hapa tah…

 

2502200850631.jpg

ada yang rindukan ms bunga ye..ha ni dia. i told her that aritu ada orang tanya mana ilang masa launching sukan, so very mengada la dia kembang coz ingat dia pemes lam blog mak merah kan

 

250220085069.jpg

dessert ni haruslah ada, share sekali 4 orang. bila bill sampai aisay terlebih budget yg boss bagi so kitorg tong2 bayo sama…

250220085061.jpg

 

oh saya sangat gumbira dan tenang bila berada di samping geng2 tower…

 

from the heart goes to the face gitu.

 

Comment: 10

Password?

nak password?

ko letak apa pw pun, x kan jalan nya dah…

only the selected people will get access to view both 2 protected entries.

sorry if u are not the chosen one.

250220085067.jpg

Comment: 21

Protected: My Red Red House…

This post is password protected. To view it please enter your password below:

Comment: Enter your password to view comments.

Mesyuarat Tingkap…

kadang2 kan

kalo aku jumpa bloggers or memana orang

tapi aku x blog kan

mesti ada sebab

tapi aku x paham la kalo perlu ke aku war2kan semua langkah aku jumpa sapa, makan apa, pakai apa..

kan ita itu kan kan? perlu ke kita ckp kat orang benda yang kita bualkan, borakkan dan perjirankan? perlu ke kita cite yang kita buat kuak lentang kat pool umah VA kita tu ta?? perlu ke kita cakap kat orang yang makpak kita lebih dulu berjiran tetangga kat BTR tu dari kita yang muda sangkak ni.  perlu jugak ke nak aku cakap detaily yang awek suka cakap ok ok ok ni junior aku kat sekolah dulu?

so kalau x perlu.. dok dendiam aa.

entry ni berbau khidmat masyarakat – maklumlah saya kan Ketua Kampung. aritu AJK Ketua Kampung cakap motif pembangkang nak jumpa orang2 Ketua Kampung, hai..nak mengikis ke nak menanam modal, dik orang kampung semua dah tau dik oiiii….

Comment: 0