Diamonds…

140220084846.jpg

makan ati mak tengok yer…

140220084842.jpg

cekai cheap2 pun lam seribu lebih itupun ringan ya hamat n diamond nya alahai very the kecik

140220084843.jpg

oh dah bertaun aku x berbarang kemas sejak umah aku kena pecah masuk and habis segala barang kemas disapu dek perompak pencuri penyangak lahanad itu… to start off back, is not that ez.

 

140220084845.jpg

2k lebih tu bukan satu set ye, itu hanya utk harga rantainya jer…

 

well Tomei buat promotion, so pi le jenguk bawak duit bawak credit card kowang. kalo aku ada CC pun aku x kan invest kat sini, lainlah kalo gua dah kaya tahap gaban, sesangat haruslah mak pejam mata jer beli. mengelip2 pakai.

 

la ni aku mewahkan gegirl jer, mak nye malas nak membeli dan sangat sayang duit as i said again, my heart is so broken bila geng pecah rumah angkut segala barang kemas ku. bukan sket2 alang yer…dari zaman aku anak dara ke beranak pinak. sampai mak aku nye emas paun pun depa angkut sekali, adiah dr mak lak tu.

 

 

Comment: 11

Tie collection…

Comment: 6

Lappy wt DQ…

140220084840.jpg

berkenan la ai ngan laptop kecik dia tu..comel jer kan … mahal idak? ai dont know this fella kang aku tanya dia ingat aku nak ngorat dia plak…hishh!

 

140220084841.jpg

70inggit selai ni for gegirl. i hv one shirt of DQ gak..pakai sedondon wah sure nyampah sirman n abang …

 

Comment: 11

Red is dreaming…

i hv something to tell

i have something in my mind

i need to do lots of shoppings

i need to look pretty or is it good?

Make it short, i m gonna have something like this, very soon.

Comment: 11

Extra mengaji…

140220084831.jpg

 wah abang duduk diapit anak2 dara gitu…

rupanya sume boys kena dok tetengah, girls kena kepit dema, ni kompem boys byk mengular kan..so susah sket nak kuor gitu.

 140220084834.jpg

pas bagi nuggets aku borak sket2 ngan ustazah kelas abang.  hp mak merah maintain kat tangan, agak2 dia x pandang aku snap jer. haruslah anak2 kecil depan dia nampak flash berkelip2 kan… kahkahkah! 

 

ok back to my discussion wt the ustazah, aku mintak abang do the extra 10min class for his mengaji. 10min pun jadiklah. dia dah fully occupied tapi x kanlah x mengaji langsung. dalam kelas ada tp sbb dia x nye background mengaji not so good, i need an extra attention for him lah.

 

 140220084835.jpg

oh my sweet little boy, berpakat ngan daddy ye bawak kaler pensel besar tu, cantik je susun atas meja kan…

 

makpak aku mmg le ngajar org ngaji tp bila cucu yang belajar ngan nenek, semunya byk lemak. so tadi aku ckp kat abah amik abang dr sekolah lambat sket pasni everyday, amik le lam 15min lepas kelas habis, so tu pun dah ala2 merajuk. tok nek ajar org ngaji tp cucu sendiri pi belajar ngan org lain.

 

korang x tau betapa lemaknya anak aku ngan tokneknya, aku dulu belajar mengaji, berbirat2 kaki tangan ni ye kena ngan makabah aku. ni anak2 aku bila mengaji, belai2 dimanja sangat. so x leh jadik, kena org lain jugak ajar.

 

pasal isu ni pun atuknye kecik ati tadi ok… dahlah cite van gegirl and adik ipar aku amik abang pun abah kecik ati..halahai. tapi sudah kubilang kupujuk2, bukan sbb x nak mak abah aku ajar tp sbb dr anak aku buat tak tau memain byk ngan tokneknye baiklah aku anto kat ustazah. toknek ajar bila cuti sekolah ke, bila fri nite ker…

 

kan kan…

 

Comment: 8