Money Changer…

060320085287.jpg

beraturlah kamu sebelum kamu diaturkan…

hiksss

060320085291.jpg

so guys, kalau dah dia kena visit encik Money Changer, this means he is flying off again lah kan kan kan…

this time around, x lama tapi ….

Comment: 14

Dua Dunia Satu Cinta…

060320085327.jpg

 

I finally got myself a copy of Dua Dunia Satu Cinta

 

dok atas kerusi merah ye..itu yang penting!!

 

 

Comment: 14

Burberry from Moscow…

11 FEB – Congratulation my dear KAK RED! Finally , she bought her own dot com. It’s about time sist! Yup, she just moved her blog to http://redmummy.com/ Well, u totally deserved it Kak Red. Frankly, with the high numbers of daily visitors, I’ve been wondering for quite sometimes when Kak Red is going to get her own .com. Eventually she did and I’m so happy for her!

Our dear Kak Red played an important part of my blogging life. Half of my visitors came from her blog and I would like to thank her for that. ( see akak, mane ade saya lupe diri – still ingat kat akak tau !) Furthermore , she’s not just another blogger to me, she’s like a real sister to me. I met her before, I met her family ( plus met all her brothers too! ) , she treats me with respect even thou I’m just another kid on the block.

It’s been a honour for me to know u Kak Red and I really appreciate it. Hence, to show how much I love ur family , this summer when I get back home , I’ll take sirman to dangdut therefore u could have ur precious time with abang and gegirl. We can be gone for days if u wish kak red.. no problemo… :P

nan.jpg

from my beloved gatal brother with love and love and love and his sweet little girlfren…

 

Dia antara blogger yang sudah kukenali tidak lama, tidak sekejap.. Doctor Hannan ! and of course, his gf yang kukenali selama kukenali Nan…Doctor Shieda . These bloggers seldom give comments in my blog, but we communicate via ym most of the time, and email. Kadang2 bila dia nya blog lintang pukang, baru ler terkial2 tepon all the way from Moscow carik Abang Sirmannya…and kadang2 kalao dia kesunyian rindukan kakaknya, pasti kudengar suaranya ring2 my mobile…

Kami kenal bukan kerana pangkat dan darjat wpun darjat keduanya lebih tinggi dari aku yang hanya orang biasa ini, tapi kami rapat kerana kami nya kepala sama tingtongbell! hikss. I can get along wt anyone, sapa yang terasa x bley nak get along wt me, that s not my prob, coz sejarah telah terbukti, i hv frens during my hurt and during my happiness. After all, they know me personally, my husband and my kids…

one note – these ppl, they dont take advantage on me, even they are students unlike some ppl yang sengaja mengambil kesempatan ke atas ku, macam aku dah kena mandrem sahajor. kan nadh? kan umi mia? kan kak ann? kan fairuz reporter? kan mnn? kan brothers? kan sisters? kan semua? kan kan kan… apa yang aku kan kan pun donno la….just pretend that u guys dont hv a blog so this is my blog and i hv the power to say it out. ini kan blog aku, gossip girl u feel hot or u feel hate? :P

aku nak heboh satu dunia, entire blogging world pun aku ada blog, aku dpt adiah, ini kain aku sendiri, ingat monyet, menda yang dekat dalam kain ko tu dah berlubang, dah ramai yang merasa, dah ramai yang taste and lari, lepas dapat angkat kaki, ater menda free…hikss.. opss! nan shieda jom jom jom readers…kita layannnnnnnnn

 

Comment: 22

Surat Cinta dari Shahrizat…

050320085283.jpg

Kelas la lu BN!!!

Gila x kelas, siap anto segala risalah BN bagai kat rumah, x ckp ngan tu bley anto selit sekali Parlimen’s card wt every single details, nama penuh ic no, no siri SPR, jantina, Daerah Mengundi and PUSAT MENGUNDI pun siap ada….

tak lupa pesanan penaja at the back of the card: Undilah Calon Barisan Nasional

tapi napa Dato’ Tan Chai Hoo x anto pun kad kat aku pung, Shahrizad’s team ni rajin anto…lawannya si cantik manis Nurul Izzah..emm emm, biasalah kan penghulu kuasa besar kat kampung aku tu bila dah musim2 gini baru nampak batang idung…

Sirman has gotta do his polling at the Lembah Pantai area, dia malas nak tukar yet aku sebagai seorang yang setia, tetaplah terperuk di kampung daerah BTR ku…

iklan ini tiada kaitan yang mengatakan kami adalah pengundi tetap BN or PAS or KEADILAN or MERAH DAP…

ia bukan sahaja rahsia…tetapi i m not interested to discuss further. i m just telling you that BN is using every channels that they can to hold the titile…

 

Okey, i share you one thing, saya undi si dia.

 

Comment: 18

Otai’s Tie…

050320085276.jpg

 

sewaktu di merana menara aku tumpang duduk kat meja SVP ni, meja dia bersepah tu tarak hal lah, tapi necktie dia pun terperuk2..so sambil tunggu member nak pi makan, aku susun necktie dia and tadaaaaaaaaaaaaa….

haruslah dia balik dr JB, ditengoknya meja dia jadi gini mesti kejer si Diva tu lah gamaknya…dema dah arif, aku suka snap gambo kasut and gambo necktie…

Taste mamat ni nye design tie agak ketuaan gitu…dia mmg otai pun, orang lama.

Eh pernah tak nampak gambar sirman pakai necktie?? Get the answer over here

 

Comment: 7