Protected: Nak tau tak? … ops!

This post is password protected. To view it please enter your password below:

Comment: Enter your password to view comments.

You miss my kids??

230220085050.jpg

kids are not allowed to eat atas katil makpak nye yer… so they are eating some junk foods (of course la their dad yang belikan)…

 

230220085056.jpg

once u dah abih makan, basuh tangan baru leh panjat atas katil the parents. they are watching the dvd from my room, coz their dad is watching news from the main hall…

 

Comment: 6

Blogspot in memory…

serverphp.png

http://redmummy.blogspot.com ‘s tracking sheet

 

 

sudah masuk 14 hari, 2 weeks redmummy.com dirasmikan dibuka to public, tapi masih lagi ada beberatus peminat setia redmummy yang menjengah dan menjenguk blog lama ku di blogspot..

 

ada rindu di rumah lama?

 

dulu tracking sheet ni mendongak beribu2 per day visitorsnya, tapi sejak pindah, pun masih juga ada yang sudi membaca archive blog mak merah yang lama…

 

hallo…saya di redmummy.com skang ni…

 

 

 

Comment: 8

Blog’s Promotion…

Dalam Red Reddies column in my blog, anyone can be there…just email me, and i will link u there. x de bayo sesen la..itu semangat blogging namanya.

tp to post an entry bout your blog in my blog, for me, THIS IS MY VIEW, THE REDMUMMY.COM ‘S VIEW YE… jangan memandai nak terasa lak…so anw, to blog bout yr blog in my blog, in the special entry, i base on:

  • i study your blog first, i make fren wt your blog first. how do i do that? kalau yang rajin leave comments kat sini, aku pun cam sangat2 hati nak pi blog ko, so i go and visit yr blog, mind you i have more than 100s of blogs in my favourite lists, but sori mori x semua aku leh terjah hari2…
  • after studying yr blog, lepas dah berkawan2 bagai, aku ni jarang bg komens kat blog yg aku baru kenal. jarang sesangat. so bila hati dah terpikat, i will slowly leave comments ikut my naluri. seboleh daya aku x nak orang tau aku datang, unless the bloglog detect aku lah kan lam blog kowang. Y ek..coz i just wanna be low profile jadi visitor blog kowang.

 

  • lepas tu i pick at random, take turn for promoting yr blog. quite numbers of you hv been promoted over here. and when i blog bout u, my readers will visit you. up to them to stick around u or not. kan nadh kan kan? ehehehhehe kalo dema x suka ngan blog ko and x re visit, that s not my concern anymore.

  • but usually, ppl will like to visit you again, kalo tidak x kan ita itu, ziana, mnn, being normal and hanya menamakan a few of my bloggers yang dah dipromoted di sini, gah berdiri sendiri wt readers.

 

  • lepas tu aku pun diam…i will visit yr blog, but payah la aku nak bagi comments kat blog2 yang aku dah promote ni. coz i know you hv yr own loyan readers already, u dont need me anymore. u dont need my promotion anymore. aku dah cam hampas tebu gitu.. lama2 dema pun dah x bagi komen kat blog aku dah pun, coz dema dah stand on their own :(

  • and aku pun sambung keje aku balik, promote blog orang lain…
  • i hv few blogs that i want to promote…even the bloggers tu pun x tau yg i pick their blogs . no special gender yang aku pilih, i pick the blog randomly, if u hv nice template, nice entry, u will be the chosen one. i pick the blog, i dont pick the bloggers, 2 different things.

 

  • pantang aku kalo ko anto email wt this statement ‘kak red ni blog saya, tlg la promotekan’…. mmg bagus betul budi bicara engko, i dont know u anto email tetiba sergah jd gitu. lainlah ko cakap ‘kak red, ni blog saya, i dah add yr dotcom in my list, akak bley add me in yr Red Reddies link akak x?’ of cos aku add u in darling.
  • if u dont want ppl to visit yr blog, make it private. if u dont want ppl to promote yr blog, delete yr blog.

That s Redmummy Blog’s Promotion!

redmummy.com is a brand red name, it comes wt a package, red promotion mar…. i dont charge u, it s FOC.

Comment: 26

The happy Red…

220220085045.jpg

 

i m showing you my happy mood…i really am right now. the problem is still not solving yet, it s still on going, tapi life hv to move on, i will keep on fighting for the best and the right for me. lagi satu aku dalam gambo ni aku happy coz im in my circle of old frens, my mother company’s buddies. aku kalo dapat together click wt orang2 lama aku, mmg senyum x hengat nye lah…happy semangat.

 

220220085048.jpg

 

tq to botak or is it Being Normal for nominated my name for an Orange Team’s Captain (i want REDDDDDDDDDD team la, blah la korang, napa nama aku lam Orange team!!!)

 

korang dah lama tak tgk akumenyepak bola, membaling bola and segala jenis mak nenek games yang akak masuk setiap taun kan..so this is the beginning. im gonna hit my sport shoes back, starting 1st March.

 

the best part is aku dah berbulan x masuk gym, and harus ada yang sakit lenguh badan tergeliat urat bagai lepas ni. and the boring part pulak i m performing under new roof, an Orange Team wt new company and none of the girls aku kenal…

 

bantai la…sports is not just about individual, it s a team game, so nak x nak i hv to play in the Orange Team wt new ppl, new environment and new spirit… sedih tau.

i want to be in my old team. :(

 

 

 

Comment: 13