Early breakfast…

**you are freely to speak out bout me, u ve talked bout me, ngumpat bout me, for so long, engko dah mengaku!…suddenly wt my short writings in my own blog, ko tuduh aku sewenangnya bercakap freely kat sini? hey..we are equal, u talk wt your frens, ai talk alone here :) **

sunday saya kena ikut sirman n the kiddos to ttdi jugak, kerana kami ada family wedding lepas class abang. takkanlah sirman nak patah pusing satu kl ngamik aku ngamik kids bagai kan…so jadi pagi2 buta ahad aku dah bertepek kat ttdi, kalo minyak 50 sen seleter wa talak kisah…tp ni :(

cik gegirl pakai barang kemas pasal ada wedding hiks..

mak nye yilek

2 jam dok kat sini, dah abih sume papers aku baca

10 min sblm tuition class abang abih, kami dok je lah lam keter

saya kan x selesa sangat ngan baju kurung, so kat sini aku pakai lain, kat wedding aku sarung lain

:)

baca entry ni dulu pasal aku ngah concentrate membeggar itu perfumes set

mlm tadi x sempat, so ni lah ngah sibuk ni

:) lah sikit….senyuman itu kan penyeri wajah…

**you are freely to speak out bout me, u ve talked bout me, ngumpat bout me, for so long, engko dah mengaku!…suddenly wt my short writings in my own blog, ko tuduh aku sewenangnya bercakap freely kat sini? hey..we are equal, u talk wt your frens, ai talk alone here :) **

Comment: 6