Emas Berlian

Early breakfast…

**you are freely to speak out bout me, u ve talked bout me, ngumpat bout me, for so long, engko dah mengaku!…suddenly wt my short writings in my own blog, ko tuduh aku sewenangnya bercakap freely kat sini? hey..we are equal, u talk wt your frens, ai talk alone here :) **

sunday saya kena ikut sirman n the kiddos to ttdi jugak, kerana kami ada family wedding lepas class abang. takkanlah sirman nak patah pusing satu kl ngamik aku ngamik kids bagai kan…so jadi pagi2 buta ahad aku dah bertepek kat ttdi, kalo minyak 50 sen seleter wa talak kisah…tp ni :(

cik gegirl pakai barang kemas pasal ada wedding hiks..

mak nye yilek

2 jam dok kat sini, dah abih sume papers aku baca

10 min sblm tuition class abang abih, kami dok je lah lam keter

saya kan x selesa sangat ngan baju kurung, so kat sini aku pakai lain, kat wedding aku sarung lain

:)

baca entry ni dulu pasal aku ngah concentrate membeggar itu perfumes set

mlm tadi x sempat, so ni lah ngah sibuk ni

:) lah sikit….senyuman itu kan penyeri wajah…

**you are freely to speak out bout me, u ve talked bout me, ngumpat bout me, for so long, engko dah mengaku!…suddenly wt my short writings in my own blog, ko tuduh aku sewenangnya bercakap freely kat sini? hey..we are equal, u talk wt your frens, ai talk alone here :) **

Comment: 6

Necklace from London…

cantiklah rantai manik2 dia ni..ala2 pearl. katanya cekai jer, cekai2 pun dia beli kat London hokey…

she s the owner of the Tod’s shoes yang korang sakan kata mahal tuhh…tp memang mahal pun kan

orangnya cantik, kaya, baik budi bahasa…very the wanita besi waja berani.

everytime dia pakai kasut baju cecanggih, aku mesti jadikan dia mangsa blog..she s happy as long as ai m happy…lagipun syarat ku senang, no face in the blog…

Comment: 9

Shoes sandal…The Red

She has complete set of lady in purple…

kat tudung dia ada clip, kalo aku beli tu mau gegirl buat clip rambut dia kan…eh boleh ke lekat?

nice wedding ring, Ms Soffy just delivered a baby girl

ada 2 wks aku x pi mango, so singgah jap, eh eh aritu ai carik seluar merah ni x de jual, masa last month aku nak beli, harga masih mahal, ni dah ada and turun to reasonable price. 2 lai merah lak tu, dedua aku amik, dedua 3 quarter, but jenis kain yang berlainan.

sebenarnya kan, x kira apa brand murah ke mahal ke merah aku sebat jer, janji merah. sebabnya pakai pun bukannya nak telek brand tp aku pentingkan kaler dr brand. kalau Hari Hari Market ada merah the bomb, ai beli ok!

SS wt her new shoes

tau tak sakit kaki aku jalan dr KLCC BSN KLCC, ngan pusing lagi redah shopping bagai wt Ms Lemb, x leh jadi aku pi masuk Vincci nak carik cheap sandal, tp x nak lah sandal tu nipis sgt sampai nampak too casual. yilek. naik isetan, kat concourse pun yilek. ada mmglah ada tp harga sandal RM500!!! nak mampus suh aku beli mahal camtu. i m not going to invest a pair of sandal to that much. aku bukannya org berada.

naik 1st floor of Isetan, ok this is the best yang aku leh amik and pakai…this one, i m gonna wear kat opis, hanya dipakai di sekitar workstation aku. kalau nak kuor berjalan lebih 20 langkah, aku kena pakai kasut. x delah nampak casual sgt ngan sandal ni. tp harganya aku x puas hati lah, malangnya aku tiada pilihan….kaki aku dah sakit sesangatttttttt!!!

maunya tidak, depa cross the road dr bsn tu waktu lampu ngah ijau, kena lari lelaju takut keter rempuh, ai pakai heels, gila berlari aku ngan kasut tinggi dibuat dek adik2 aku si Alang and Ms Lemb!!! depa pakai selipar je, mmg sedaplah kudamu lari laju!!

sapa readers aku nampak aku berlari tu kan, korang kalo nampak tu, janganlah bagi komen kat sini kutuk ai, kompem korang lawak guling tengok aku lari ngan tumit runcing tajam tu kan. malunya akuuu….

Comment: 7

Berkelip stylo…

050420086542.jpg

 

050420086546.jpg

 

diari seorang perempuan and umi mia yang garang

 

 

Comment: 4

Red’s new trademark II…

020420086355.jpg

aku x sempat la nak check apa brand jam nya tu, tp kalo x silap ringnya tu from the Carat Club. Amoi ni mmg bagak gila kaya…kawin pun ngan org kaya gak..so x yah check la harga. agak2 sendiri la korang.

020420086354.jpg

sapa pandai, kenal la sapa member aku ni kan. tie tu Burberry, dia beli masa belajar kat UK dulu (sbb beli dr sana harga convert to ringgit baru RM135 jer), jam tu Cartier kot..cincin kawin dia dari Habib…

aku paksa dia pose gitu, harus la panas ajer ati dia. ngan syarat jangan letak muka..so no face but jambang jugak adaaa!


Comment: 7