My 2 love and 1 heart …

sometimes things happen for a reason, but yes ai spent my entire nite smlm godek blog, kecewa sedih 🙁 for sirman lak dia kata ‘rehat skitlah awak x yah update blog’

iskk…x best lah, hatiku sudah sayang sama frens n readers ku, n for surelah aku nak letak entry bebanyak so on kan… makanya mari kita gumbira. alhamdulillah, boleh blogging cam biasa dah..

she s not a clinique user, so ni pesyen rambut for thursday morning. the purple jacket tu lak pakai lam kelas (well yg benornya bukanlah sejuk sgt tp dia nak stylo bergaya kan, donno lah mana dpt perangai suka bergaya kan kan, dr sirman kot 😛 )

sebab dedua dah sihat, x kuasa le memasing nak seiring dan sejalan…

wpun x sampai 10min ke sekolah, tetap gak nak menyelit tgk kartun…asal boleh je lah..

me?..me ngah dok baca komen2 korang yang berduyun nak kena moderate coz ai slept pretty early lah on wed nite, kol 11 dah tarik selimut – ni cite utk kamis tau, kalo cite untik jemaat pagi aku hangin je ngan blog aku yang x boleh leave comments. not for all now, but some of you mmg susah nak access letak komen kan, iskk x tau lah.

gegirl ngan aku dok borak2 lah malam tadi what to get for her dad’s birthday..

gegirl nak belikan daddy birthday presents – dolly baru yang barbie, purse kaler red, tumbler, emm…buku 123. nanti kita shopping ye mommy.

well that s her birthday wishlist or for her dad actually?

 

 

Comment: 14