Orang mengantuk disorongkan bantal…

IMG09211

sirman nak bawak aku pi makan kat amy search nya restaurant si cheng ho tu (bukan cheng lok tau :) ) ….tp aku capek. aku malas nak travel jejauh…suh makan dedekat umah jer. n aku teringin nak makan ns putih, so kami ke Kolek Cafe. simple and sekangkang je ngan VA. ngantuk la penat bagai..toksah ckp lah.

IMG09212

sirman makan omputih nya style, time kat umah tekak dia sume nasi segala lauk pauk campur, time kat kolek cafe, nak makan menu steak sesaja.

he s bz with his work bla bla bla…

me is bz cite SIY, YM ngan Mas…

korek ilmu

aku pun nak kurus :)

IMG09215

itu je dating yang mampu aku buat, coz aku sangat sangat sangatttttttttttttttttt perlukan rehat. balik tu pun no dvd, amik bebudak n terus siapkan entries. mmglah sabtu ahad leh buat entry on the dot, tp aku dah disiplinkan myself dr dulu lg, a day before kena buat entry sebanyak mungkin, terus set auto publish. sabtu ahad pun kadang2 aku kuor.

lgpun saya ada 2 assignments lagi yang tak siap, so ai really have to adjust masa bebtul.

IMG09216

setelah kupasak telinga sirman, akhirnya dia tukar gak lampu bilik. ada 2 terbakar.  mata aku ni rabun, x leh kurang2 cahaya bila nak belajar ke esemen ke so dengo bebel2 sib baik ada stock lampu. kalo idak kusam la mata aku nak buat kerojer. dia nak kuor memalam pi carik lampu, takda maknanya.

kita cite light2 lah today yer…arini ari sabtu, ari rehat. aku kurangkan2 entry yer…

sian aku, penat gak kadang2. so bagi aku type sesikit je lah yer.sebenornya ngantuk nih :(

entry terbaru dah siap buat, korang tunggu je kang dia kuor.

cam tak biasa plak resmi RM lam nih…

orang mengantuk disorongkan bantal — sayalah orangnya. :)

Comment: 8