Backstage of the Press Conference…

IMG_7058

Our Press Conference for Project Alpha was sponsored and held at Ministry of Sound, betul2 kat Sunway Hotel/Sunway Lagoon tuh.

yo slowly lah aku kuorkan gambar event nih, coz kuor tetiap ari kang ramai yang muntah penat letih bosan lak baca kan…so kita kuor sket bit by bit kay.IMG_7059

Budiey datang sama isterinya, yang turut serta menjadi photographer buat suaminya sendiri. bayangkan yer kalau cam aku ngan sirman lah, aku n budiey adalah product Project Alpha, tapi utk ini Budiey terpaksa suh gak wife dia pegang camera godangnya hahahahaha

IMG_7063

weii, ramai readers nak kena boifren you lah Jojo

Tak mauuuuuuu, jangan bilang sama readers kamu kay Red. jangan keluarkan gambar bf i pls………

IMG_7099

Audrey and Ringgo dok terkusam sama rambut ku …

Redmummy you punya rambutttttttttttttttttt sangat cantik, who did your make up??

RedGlow 🙂

IMG_7132

Ringgo and I adalah 2 bloggers yang menjadi model for Loreal haircolour, Ringgo is part of Project Alpha too, but she s gonna be appeared during the Season 2.

so korang nak masuk Season 2 Project Alpha tak?

IMG_7145

Let s model for Berita Harian’s newspaper…

IMG_7160IMG_7158

heheheheh

bagi 2 gambo bersuara jer lah yer..untuk Beautifulnara 🙂

**weii kahwin lah copekkkkkk!

IMG_7194

Guys, meet Junior and Sam from the top level of Astro pls…

IMG_7236

ai knew Redmummy for quite a long time….

Tim is the boss of Nuffnang lah kalau korang masih lom kenal2 lagik…

IMG_7246

We believe Adidas Action 3 is the best product and sponsor for Project Alpha – Sam

IMG_7416

Redmummy, i wanna be your red daughter la,  i m wearing red dress too

bolehlahhhhhhhhhhhhhh tu Nicole!

IMG_7434

ahah! hensem aaa lenchai nih kan

Hi Michael 🙂

baru pasan dia pakai shirt merah you, and baru pasan inilah pertama kali aku nampak Michael ke main hensem lagi bersuit, kalo idakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk………

IMG_7462

asal aku nak amik gambar jer

ada lah si Wan Beautifulnara ni menyelit sama…alangkan ko budak muda belia Wan oi..kalo idak ngan akak plak dpt gossip sama lam blog ko tuh

IMG_7443

Thank you to all sponsors…

Nuffnang and Kyanite

Adidas Action 3 ,  Rimmel London ,      Hitz.FM ,     Sunway Resort Hotel & SpaSunway Pyramid ,    Sunway Lagoon and Hosted by Jojo Struys for 49 episodes.

apapun kan

rambut ku itu sudah bertukar fesyen skang nih. huhuuuuuuuuuuu! sok2 lah ai reveal.

Comment: 17