Cara Kita Berbeda…

perrkhhhhh sesekali aku berjiwang, leh tahan gak yer. lom lagi kuor bulan bintang matahari angkasa lepas. kalau dak mampukah tekak korang menahan? hohooooooooooooooo

actually aku ada tulih ayat2 jiwang tapi tak jadi letak lah, maluu :)

IMG_4258

entry ni sebenarnya nak cakap pasal gambo tu ha, dalam gelap gulita, sirman memain ngan cameranya. dalam golap kalau tak nak pakai flash apa caranya, wah gitu. nyampah. aku amik tekan2 jer tak kira cahaya tak kira sinar mentari, janji ado. tak jadi gak amik le snap banyak kali.

pasal tu lah sampai ke sudah aku tak geti cara2 yg betul mengamik gambo, boleh nak suh aku amik, shutter lari ke hapa, jangan ko tarbiah kat telinga aku. but mostly gambar yang capture tak berapa lawa tu dari tangan aku, so kira jadi lah jugakkan, bolehlah buat korang makan tengok gambo. sesuailah ngan product and jenis camera aku, lgpun kalau sorang2 senanglah pakai camera kekecik ala berry nih, main tap tap tap jer.

cara kita berbeda…

gambar yang cantik bukan dari mahal murah cameranya

gambar yang cantik dari hasil seninya

tol le kan?

Comment: 19