Aigner to Chanel…

IMG20292

not for sale, advisable to those yang nak beli LV putih2 gini, sila pikir 10 kali coz jenis ni kalo kotor susah nak cuci ek. wpun ko nganto ke LV‘s butik, memang payah sesangat nak ilang.

IMG20298

so aku pi melawat kawasan..3 designer boutiques in particular. the first catch was Aigner. I dont understand why shopblog banyak jual Coach Coach Coach! it s like Coach everywhere. sampai korang leh nampak dalam 10 wanita, ada 8 orang carry Coach.

why not Aigner?

the design pun cantik2 jugak, harga pun minus plus Coach or slightly higher around LV pun ada…

IMG20294

oklah the reason aku masuk nih cos of the 2 red hbags Aigner nih. it looks soooooooooooo red, no thanks i m not buying. but tak semestinya aku x leh masuk and posing for my local readers kan.

smtimes pun kaler is nice, dah memang cantik cun lah design tuh…

IMG20295

but bila sarung ha ko, ke main jatuh ke bawah labuh nya hai Aigner nih. itu for jumbo size, kalau kecik’s sket pun still the strap dok jatuh dr bahu gak.

getting for free, ok i accept.

but suh aku beli, memang sumpah kena maki jer lah, ater baru pakai 5 saat tak sesuai ngan si pembawa badan.

IMG20296

it comes in very dark blue. oh lawa…!

IMG20297

n earth colour too…pun lawa gak nih kalao tengok bebetul. but if u intend to buy, dont take  the black lah. black dia nampak cheap.

Aigner mungkin tak leh beat Mui Mui, LV, Coach etcs but still it has a name and if u have a good choice, ko akan dapat design yang really bila ko pakai Aigner pun orang akan pandang ko 10 juta kali .

:)

IMG20301 IMG20302IMG20299last butik to visit is Chanel

i m not expert ngan Chanel nih, coz the price is wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy to exp for me. nak suh Sirman jegil mata? but i gotta do some Personal Shopper’s job for my fren. ko ingat aku buat PS utk make up je ker, hbags pun sama yek.

so abih lah the best 6 Chanel tu kena kuor dok depan mata aku coz nak amik record gambo, the price bla bla bla for a fren.

just one thing yang aku belajar bila buat keje PS nih, aku pun dah naik terer pulak ngan Chanel nih. aku yang kecik nih bawak flap medium tu pun rasa tak puas, kecik kebanor….so alang2 korang nak beli, amik je lah terus flap jumbo. korang yang hantu Chanel kan memang ada budget sesangat right.

The price for Caviar Classic flap jumbo in KLCC is RM11,670.

murahlah tu…dari Tok Ti nya LV RM40k!

Comment: 16