Celcom iPhone 4 u :)

iPhone 4

Akhirnya, yang ditunggu telah tiba, yang dimimpi muncul di alam nyata, yang diidam telah sedia ada :)

Celcom finally launches iPhone 4, bukan sahaja iPhone 4 yang black color, tetapi termasuk juga the exclusive White iPhone 4 – Khas untuk Celcom customers sahaja!

Celcom Exec menawarkan pakej iPhone 4 yang bersesuaian dengan keperibadian dan keperluan korang. Samada korang ni social butterfly, gossip queen, web warrior atau apa saja, Celcom Exec mempunyai pakej yang sempurna untuk korang. Boleh pilih samada mahukan unlimited talk time, free SMS & MMS ataupun data of up to 6GB.

Pakej menarik yang ditawarkan oleh Celcom:

Bukan itu sahaja, Celcom juga menawarkan Extended Warranty dan coverage Insurance untuk iPhone 4 korang nanti.

- 12 bulan extended warranty will be in effect upon expiry of original manufacturer’s warranty. Ini untuk pakej i98, i148 & i248 plans on 24-month contract.

- PERCUMA 12 bulan  insurance coverage that covers attended theft, accidental breakage and liquid damage. Ini untuk pakej i248 on 12 and 24 months contract. FYI, Celcom is the 1ST Telco to offer FREE INSURANCE coverage for its iPhone customers!

Berbaloi-baloi sungguh pakej Celcom ni, mana nak cari telco yang bagi generous offer macam ni :)

Tetapi apa yang lebih utama kenapa memilih Celcom Exec iPhone Plans untuk iPhone 4 baru korang ni? Apa taknya, tengok apa yang korang akan nikmati together dengan iPhone yang superb tu la…

- FREE data up to 6GB
– FREE calls within network up to 6000 minutes
– FREE SMS & MMS to all networks!
– Low upfront payment
– Less entry barrier
– Get the iPhone 4 from as low as RM248!

IMG_2449

Apa tunggu lagi… GO grab your iPhone 4 now at any Celcom branch ataupun Celcom Blue Cube ataupun visit Celcom iPhone 4 untuk lebih details.

Err Red iPhone ade dok :[

Comment: 20