What makes Yuna “sparkle”?

To recap saya punya previous post Jom Sparkling Bersama Yuna, sudahkah korang semua submit idea-idea bernas untuk kita sama-sama menjayakan The Sparkle Project bersama Yuna? Its gonna be the world’s first ever music video yang dibuat sepenuhnya menggunakan Samsung Galaxy Note untuk her latest single Sparkle!

The Sparkle Project ada tema yang berbeza, ada tema Beauty & Dream, The Spark of LoveDoubtCourage dan juga tema Hope! So just pilih tema mana yang bersesuaian dengan idea korang kay!

Bagi saya, apa yang membuatkan Yuna “sparkle” dan success sehingga boleh sampai ke tahap sekarang ialah her Courage! Dia berani mencuba sesuatu yang baru, berani bersaing dan berani menyahut cabaran dan dugaan! Dia tak gentar walaupun dia boleh dikatakan baru sahaja menceburi diri dalam bidang seni ini. That’s make her “sparkle”!

Kerana saya percaya, Courage membuatkan kita mempunyai jati diri dan semangat tinggi untuk berusaha menjayakan apa yang kita impikan! So does she! Tak gitu?

Yuna, your courage make u sparkle!!!

Saya dah submit idea saya about her courage, so Yuna kena la jugak chip in with her idea what kind of her courage yang membawa dia sehingga ke tahap dia sekarang ni…

Apa pulak idea korang? Shout it out at The Sparkle Project!

Comment: 9