2010 VS 2013…

Oct 24, 2013 | Was out in #kinitrending astro awani by redmummydotcom on Keek.com

ini ada keluar dalam #kinitrending Astro Awani but aku pun tak tengok ada cut ke hapa,  not sure, but the original video is as per the above tu lah :)

IMG_2143

i was looking for my gambar yang ngah marah merajuk ngan laki aku, jumpa le seketul ni hah yang laki aku pernah capturedkan, This when we were in Paris on 2010 and …..

on 2013….

IMG_4939

marah garang benau muka ko dik macam mak ko heh

Salam Awal Muharram :)

Comment: 6