When the husband is back from his Europe trip…

IMG_5158

jam dinding belakang abang tu tunjukkan almost 11.30malam. Jam skang aku ngah buat entry ni ialah weekend of Sunday jam 3 pagi. Seboleh mungkin aku akan cuba siapkan 5 days entry for 5 days in a week, except for ads, itu lain cerita. Usually hari yang selamat untuk aku buat entry, many times pun dah bercerita kat orang, on weekends. Saturday siang kalau ada masa,  if not past midnite, like right now, sampai jam 4 pagi le baru abis.

Well btw, a special note written by Abang for his dad, yang a month berpergian.

IMG_5166

Pastu aku tak yah tunjuk gambar laki aku lu, terus pada hadiah ole2 dari Europe. Too many states lah yang dia pergi masa kerja kat Europe tuh, though he was actually based in Budapest and also Munich, lelain negara/tempat pulak was on his own, personal trip.

Aku ada top 10 fav perfumes, antaranya these top 2.

The Dior nih, bertahun tahun tahunnnnnnnnnnn sangat menjadi kegilaanku. Frens, this is my fav!

i remember aku penah blogkan, one stranger tak boleh tahan terus tegur aku dalam lift that he loves the smell of my perfumes, siap anya apa brand, nak belikan untuk lengloi lah tuh! But la ni aku ngah perabihkan Poison, itu harga dahlah kedahak mahal but the smell, dek katanya JBT, dari luar lift hotel boleh bau hoi!

IMG_5168

Last kopek hadiah yang dibelikan untuk isteri ahcunnya from the Amsterdam airport

IMG_5170

Korang ingat laki aku jenis pi carikkan kasut bag aku tanpa guidance ke. Aku dah pi SF KLCC< amik gambar, bagi size aku sesiap kat laki aku, so dia terus pi SF sana and tunjuk gambar kat SA tuh, bungkus. Asal serupa coding and dalam gambar, senang kerja dia.

Cuma ada satu jer lagi kasut merah menyala/hitam legam yang dia gagal dapatkan, merata dia mencari semua out of stock.  Nampak gaya gini aku kena pi beli kat SF KLCC lah.

 IMG_5172

One of the gifts from the husband for being mak tunggul to his wife, the LV Belt. Pakai facetime je masa dia beli nih, coz aku tak kisah apapun brand design bagai, but since dia lalu LV, ini paling cepat dan ringkas and terus FT the belt. OK jer…janji ko adiahkan ye suami.

IMG_5174

The famous waffle from Holland for the ole2 of family and frens.

IMG_5175

Chess set!

1 set for 2 players, 1 set lagi for 3 players. in red dedua nih.

He bought these pun kat Budapest. Kami kan chess maniac, berkongsi minat ngan chess laki bini nih.

IMG_5208

Best one is this Chanel, terus kelecop kelecopppppp!!

IMG_5262

Tak yah tunggu lelama, hari tu jugak acik poi kerja sama kasut electric blue. The colour is sooooooooooooooo sexy!

Chanel tu dah pakai, dah posing dalam IG and FB/Twitter. To blog about it, bolehlah kot. If takde entry, agak2 bosan, agak2 nak show off bagi yang black heart tu ngamuk2 lagi hahahhaa, apa ler ko nih, tak sesudah heh.  Basically, i hope he wont be travelling lagi dahlah, lotih hakak, but dah tuntutan kerja dia memang kena ke sana sini merata dunia, mostly Europe ler kan, molek gak, dapat lagi acik kasut handbag baru.

Banyak lagi hadiah untuk family members, even our both mothers pun dapat handbag sorang satu, again :) .  Tunjuk hok aku je sudahlah, kalau semua nak ditayang sini huh, memang bosan orang heh. Itupun aku tunjuk light2 jer, some of my trips, yang recent one Jakarta sebelum Japan, aku tak tayang pun yet, korang nampak sket tu jer, yang aku bantai borong kat Airport bertokan, takde tunjuk. Masa tu ada perangai down to earth sket, tak nak menayang kahkahkah…..

Alah apapun, i know you like the entry of showing off, lagipun you boleh compare2 prices, boleh buat bahan potpet, hiks….sokay, i m in this line dah lama dik, akak paham :) .

 

Comment: 15