Anniversary Day

11th Years of Anniversary…

 

IMG_8058IMG_8054

image

11 tahun kahwin…beranak 3 sudah, Abang, Gegirl and Redbaby

11th years of anniversary, thanks for all of the above RD.

Love you too.

tak de slot nak pi beli hadiah, so i give you RM1,111 jer lah. nak bagi RM11,111 rasa amboii le banyak pulak sangat kan!

 

Comment: 38

Al Khurafat!

IMG04146-20110118-1434

kami suami isteri ada meeting di Nuffnang’s office…lama jugak aku tak mai sini, coz biasanya for anything aku mmg hantar runner jer. runner aku pun dah depa kenal sangat. but kali ni special, Sirman and I update on the recent stories to them, lists yang uhuk batuk pun hahahahhaa kan dah kono naik sama.

well anw…business is business :)

IMG04154-20110119-1800

tq sirman for the lovely bouquet….

hadiahnya lom ada ler korang

aku tak decide lagi

biar lu lah

banyak masalah nak disettlekan, tak berapa nak happening pun ngan memikir hadiah bagai. bukan macam budak2 kecik, laju je depa bagi list. aku lebih suka take it slow and steady coz kita lunaskan dulu apa yang wajib jer. bunga ni pun kalau dia tak hantar aku tak kisah, coz dah 10 tahun kan…

at night kita pergi tengok wayang itu Khurafat, si mya and suaminya ajak joined, so aku n sirman dalam reluctant nak pergi tu iskk ater ko, citer hantuuuuuuuuuu! aku mmg tak leh cite2 seram hantu nih. so hasilnya dalam wayang purata aku tengok skrin adalah sangat minimal dibandingkan dengan memandang ke tempat lain. well aku banyak pandang kiri ngadap muka sirman pastu telangkupkan muka hahahaha, siap cabut spek lagi coz mmg tak nak tengok.

eiii

korang sapa yang tengok Khurafat all the way tak takut tu memang hebatttttt!

Comment: 24

The 10th…

IMG_8074

it s our 10th Anniversary!

Comment: 57

RM has blue minded too :)

IMG00008-20110113-1252

i nak tunjuk the power of the new BB, not mine jugak. ni BB ayuthesun…

baru sampai, tengah tunggu adik waiter letakkan satu kerusi untuk my handbag, and me entertaining the husband’s bbm

IMG00011-20110113-1305

this is my lunch, out of 5 pcs, kuhanya makan 1 pc only

diet factor maybe?

IMG00012-20110113-1311

almanja sket nak tengok how good is the camera of the BB

wpun kubeli untuk laki ku, tapi tak kira, nak jugak tengok quality coz me nak mengendeng pakai buat amik gambar gak kan….

IMG00015-20110113-1340

alamak you….hensem kooo budak tu!

ko kak mulut ngah bercerita dok sempat lagi telan mata?

IMG00014-20110113-1330

alamak dia ngan gf nya lah pulak…melepas kita

gf dia tak cun pun kak

IMG00013-20110113-1312

udah habis iklan mencuci mata, kita sambung semula the story line of BB

suka ria coz bunyik BB tu very light giler, tak macam BB aku yang bunyik ke main 10 kaki pun leh dengar…

IMG00010-20110113-1255

I really like it!

i m gonna get this BB, not the TORCH, mak tak larat dah nak bayar riban2, bulan nih je ke main handbags aku berderet kubeli….sengkek dah skang, boleh?

ayu, akak bz gilos sangat2. can tapau 1 set of BB nih for me?

akak nak bagi RD ek?

ha ah…bila ko pergi kedai ni lagik?

hari ni kak later petang

ok akak transfer duit online, you buy for me yek?

collection camne kak?

RD will come to your house tonite….dia collect sendirilah, malas heh akak nak pi

senangnya ko kak hai….beli gadget main gitu2 jer.

ha ah, as long as everything is perfectly well, me tak nak fussy coz bukan akak yang pakai, janji camera dia tu cantik, dah enaf for me :) , 3G ada, wifi pun ada, camera je 2megapixel.

IMG_7615

n tara………………Curve 2 Model 9300 with 3G at RM1,000

Anniversary Gift for Sirman the RedDaddy

IMG00017-20110113-1340

RM dapat apa?

tu hah…senyuman ikhlas untuk laki mek…. sob sob sob :(

Comment: 36

On our anniversary day…

IMG20556

awwwwwwwwwww….

taun ni lebih sket jiwang romantik kad ucapan sirman. sah google ek sirman? hahahahaa

aku dah bagi dia adiah awal2 dulu, bouquet ke tak yah lah anto kat dia, jimat duit mak. mak sedang bersaving gegiler la nih kak yah oiii…

lagipun tu ha, 2 anak ai dah bagi kayyy hehehehehe

IMG20552

red, every year u got bouquet ek, your hubby always remember to send you flowers

haiyah, he has engaged with all florist shops in KL lar, trust me next year he will send from diff florist plak! he s been doing this since the day we got married even bdays oso lor. so dia dah recurrence his calendar that s y he never forget one hahahahahaa

IMG20559

dalam setahun adalah sekali 2 jer dia nak datang lunch ngan mak merah. pas dia tengok aku membebel kat FB bersama korang yang rajin melayanku…..pagi tu ‘oklah ai datang lunch klcc arini’

hoereyyyyyyy!!

bukan senang kay nak tengok muka dia bertapa kat klcc hikss

IMG20560

he chose the place. aku tak suka lah makan kat little penang cafe, rasa chef dia x sesedap years ago, yang paling sodap hanyalah cendol tuh. kueytiau sudah bukan menjadi kelazatan hakiki. oh yeh, tiada yang hakiki. perkahwinan kami juga bukan hakiki coz kita akan meninggalkan dunia ke alam barzakh, but saya sangat sayang sirman.

wpun benar wajahnya iras salleh yaakob, tapi dia kan suami saya.

seorang isteri mestilah mengangungkan suaminya

seorang isteri tetap menyokong suaminya

seorang isteri mestilah berada di sisi suaminya biar susah senang pun

seorang isteri berhak membeli handbags yang isteri tu suka walaupun ko nak berbuntang mata hohooooooooooooo!

IMG20561

cecepat suh dia abihkan lunch, aku lam pala takde lain dah, nak ajak dia tawaf satu klcc. tapi designer boutiques kita tak masuk coz laki aku allergic, dari luar

sirman tu ha mui mui tuuuuuuuuu, lawa kan merah tu?

tu ha chanel tu wuiiiiiiiiii leleh tak air liur ai

tu sirman LV tu kat paghis murahhhhhhhhhhhhhhhh

mehlah carik keje kat klcc sirman weiii

ada gak hari2 laki kena ikut cik von nya bini kalau dah satu building klcc….

iskk…takde nye dia nak keje kat town, dia sayang nau  ngan tpt jin bertendang dia tuh.

IMG20566

penyudahnya dia belikan aku make up set hikss….sebab the real present for anniversary tak sampai2 lagi. bolehlah, janji ado.

jarang make up aku dia bayarkan, kalau pi soping pun, tang make up biasa mmg pakai duit aku pung. but adalah sangat dia baik hati pi bayokan oh ai like it.

tu baru satu hari datang klcc

kalau hari2 mau botak kipara

tq ek korang for the anniversary wishes.

Comment: 32