Samsung

Launching of Samsung Galaxy Tab 10.1!

Kesinambungan dari vlog ini….

Sekiranya korang sukakan tablet PC yang menjadi trend masa kini, pilihan terbaru yang muncul kini ialah dalam keadaan yang PALING NIPIS plus dengan spesifikasi yang lebih baik. Bayangkan dengan design yang lebih menawan, lebih ringan plus features yang menarik, kehidupan maya kita kini akan senantiasa di tangan kita walau di mana sahaja kita berada :)

Memperkenalkan kepada korang the new Samsung Galaxy Tab 10.1 yang bakal dilancarkan tidak lama lagi. Yang ditunggu-tunggu dan diidam-idamkan akhirnya sudah tiba. Majlis perlancaran Samsung Galaxy Tab 10.1 akan berlangsung pada hari Jumaat ni 19 August 2011 (Media Launch @ Menara Celcom) dibawa kepada anda oleh Celcom.  I tell u, terliurrrrr tengok gadjet baru ni :)

Ianya merupakan tablet paling NIPIS, paling RINGAN dan paling PANTAS di dunia. Juga boleh dikatakan ianya adalah combination kesemua gadjet-gadjet korang yang lain cthnya smartphone, laptop, camera, MP3 player etc. So korang hanya memerlukan satu device ini sahaja untuk keperluan “online” korang :)

 

Nantikan the next post for its superb specifications & wonderful features ya.

Opss sebelum tu FYI there will be a launch of this tab exclusively at 3 venues as per details below brought to you by Celcom. Korang boleh la dapatkan TAB ni dengan offer yang AMAZING at the event ni nanti :) Sapa cepat dia dapat hiks

1. Piazza, e@curve, Mutiara Damansara KL

Date : 20 August 2011

Time : from 10am

-          1st 300 customers can enjoy the Galaxy Tab 10.1 @ the amazing offer price of RM999!*

-          20 lucky customers will be able to get it @ an even more fantastic offer price of RM99!*

            *Subject to 24-months contract on Celcom Broadband Basic or Advance. Terms and conditions.

 

2. Queensbay Mall, Penang

Date : 20 August 2011

Time : from 10am

-           1st 50 customers can enjoy the Galaxy Tab 10.1 @ the amazing offer price of RM999!*

*Subject to 24-months contract on Celcom Broadband Basic or Advance. Terms and conditions.

3. Celcom branch, Jalan Kempas, Johor Bahru

Date : 20 August 2011

Time : from 10am

-           1st 50 customers can enjoy the Galaxy Tab 10.1 @ the amazing offer price of RM999!*

*Subject to 24-months contract on Celcom Broadband Basic or Advance. Terms and conditions.

Sambar satu kot buat TAB raya hiks :)

It’s time to TAB :)

 Khidmat pesanan masyarakat Celcom Samsung is brought by Redmummy.com

Comment: 30

RM ada Samsung Galaxy Tab 10.1 :)

 

RM mengexplore the NEW Samsung Galaxy Tab 10.1  brought to you by Celcom, korang tak tau apa2 lagi kat market tapi aku dah lebih 2 weeks pegang the gadget hohooooo!

Comment: 34