TV3

Red Carpet AJL25…

image

gambar ni bukan RD yang amik, but Hafiz Hamidon tweet kat me…hahaha!

the rest of the photos, are all taken by RD @ Sirman!

IMG_6780

AG Hot FM

IMG_6783

serious cantik, tu pasal kuletak gambar Dynas lelebih :)

IMG_6788

Zaiton Sameon

IMG_6794

Tomok

IMG_6798

Jue Aziz

IMG_6805

Iz OIAM

IMG_6807

Munir and wife kot

IMG_6809

DJ Sumo

IMG_6810

Adnan Abu Hassan with ?? new gf/wife?

IMG_6812

C

Newscaster TV3?

IMG_6814

Mus May

IMG_6818

Hujan

IMG_6822

Ernie Bintang RTM

IMG_6825

E

Ika AF and Zoey? biar betik???

IMG_6828

Shazzy

IMG_6831

budak2 mentor..yg rmbut pjg tu protege mus may,yg tgh tu mohd,protege ziana n kanan skali adi,protege dayang

kumain copy paste je si trex nya comments

IMG_6833

Bunkface

IMG_6836

Zarina AF and Sahri

IMG_6840

Hafiz and the gang

IMG_6842

Hafiz

IMG_6846

Sharifah Zarina

IMG_6849

Zain Saidin

IMG_6851

Dato’ Shafik Rizal Saaban

IMG_6854

?? and Dior

IMG_6858

Aizat

IMG_6859

kiri Suraya (hotfm jam 3-7pm)
tgh and kanan Deen & Chad (hotfm jam 8pm-12am)

**hotfm punya team sendiri komenkan ahhahaha tq guys**

IMG_6863

Ashraf Muslim and Rizal Jaafar

IMG_6870

Zahiril Adzim

IMG_6879

Amran Ismail

IMG_6885

M

the pink one is pengacara WHI, Azura

IMG_6888

Nurul Shuhada

cantiknyaaaaaaaaaaaa!

IMG_6893

Zakiah Anas

IMG_6898

N

?? with Fikhree Bakar

IMG_6900

O

IMG_6906

Nabila

IMG_6910

Fauziah Gous

bag tak kenalah dik ngan event ….

IMG_6916

Lan + A.P.I

IMG_6920

Azmeer

IMG_6925

Yuna

baju meletup, me sukerr!

IMG_6926

Yazeer

IMG_6928

Lufya

IMG_6933

Irma

comeinya budak niii! outfit, bag, kasut cocok sekali!

IMG_6937

Liya AF and Asry

IMG_6939

Ifa Raziah and Dior hitam tuh

IMG_6941

Marsha

gambar dia banyaknya sirman amikkkkkkkkkkkkkkkkk! cantik2 sume gambar dia

IMG_6952

Mustapha Kamal and Susan Menon

IMG_6954

Fazli

IMG_6957

Betty Banafe

IMG_6960

Amir Luqman & Betty Banafe

IMG_6975

Anahita Bakavoli

IMG_6979

Black

IMG_6992

Ezlynn

IMG_6994

R

IMG_7000

Rahmat Mega

IMG_7006

Lisa Surihani and Mia Sara

IMG_7014

alolo comeinyaa dedua…

IMG_7021

Fizo Omar

IMG_7027

Kamal Adli

IMG_7024

Farish Aziz

IMG_7022

Tam ke ni?

IMG_6988

ini kalau tak letak, mau kena hempuk

Hafiz Hamidon

IMG_6985

awat tak red carpet ngan Heliza? hehehehhe

IMG_7028

Iqram Dinzly

IMG_7032

Ajai dan isteri

IMG_7036

Ery Putra

IMG_7050

Nadzim Othman

IMG_7040

Ely Suriati and anak (is she pregnant?), next tu pelakon donno the name

masa Anugerah Skrin pun she bawak anaknya gak… suaminya gak tauuu!

IMG_7044

Faradhia

IMG_7048

Intan Ladyana

IMG_6967

IMG_6965

IMG_6962

gambar Siti Nurhaliza kena lebih, coz dia minat ku, ehehhe…. eh ai minat dia ler

IMG_7003

Juara??

ye juaranya dia…Ana Raffali

Aku Tolong Ingatkan korang…dia juara!!

hahahahahha!

Me izinkan korang mau cilok semua gambar, jangan lupa credit RM yek, and suamiku the photographer. TQ

**nama yang ada hurup A,B, C segala bagai tuh, ku tak tau aka blank gak apa tah nama depa, ke ada yang kutak kenal, itu job korang kasi tau nama2 depa yek**

Saya mengletting go my designer handbags, check out my lelong site pls :)

Comment: 86

Debaran AJL25!

cam biasa

kita pi cover jugak

so tunggu the updates, memang nak kuorkan semua gambars by tonite gak coz esok kilijaaaaaaaaaaaa

sapa menang sapa kalah wa talak kisah

wa cuma suka tengok itu baju kasut handbags meletup2 jer hahahahah

stay tune!

Comment: 21

The gold concept for Anugerah Skrin…

IMG_6603

tetiap tahun, aku dok tempat yang sama jer lah kot…

IMG_6668

my concept is to repeat balik pakai baju kasut clutch segala mak nek accessories yang lama….

kasut pun lama gak from Eclipse

IMG_6732

pas event kita pi sebelah Seri Pacific Hotel, lapau lorr!

jumpa lah satu restaurant lam hotel tuh yang bukak lagi, itupun last order at 1245am, we sampai at 1215am!

IMG_6734

my make up is done by MAC, lain nanti i citer yek

IMG_6737

ku makan sket jeh lam pinggan tuh pastu lanting ke sirman, nasi goreng dia lagi mengulum sedap

IMG_6708

masa jalan kat luar to Seri Pacific, kita tak ikut jalan pwtc coz sirman nak captured me di bawah bulan purnama!

IMG_6703

serba serbi gold, why plak not red?

saje jerrrrrrrrrrrr

IMG_6691

ada kerusi merah sepah2 kat PWTC, amik moment untuk buat profile

IMG_6682

my hair pulak was done by my usual hairstylist

IMG03906-20101224-2352

25 inggit jer buat nih…rambutku kan pendek!

IMG_6654

actually dia tak nak sepitkan tapi aku  nak jugak, rimas kalau kembang sangat

IMG_6678

i got a sponsor for the dress to attend for the Anugerah Skrin, tapi aku lupa nak bagitau sponsor awal2, wpun TV3 dah booked me berbulan2. takpelah, i m not a celebrity pun, so repeat pakai baju lama pun sokay….

baju ni pun pakai sekali jer masa chinese wedding my gf, pasnih leh masuk Shop@RM, sapa mau???

IMG_6669

black and white version

IMG_6704

mek suka gambar nihhhhhhhhhhhhhh!!

IMG_6751

paling i like the most, terus jadi gambo profile FB Fanpage mek hahahahah

Kak Red, aku tak puas hati napa ko tak pakai merah gak!

alah…saje je lah, yang dalam dah merah!

LOL!

Comment: 27

Yang tak nampak dalam TV3 for Anugerah Skrin…

IMG_6270

ok ada sket gambar behind the scene, sirman was sitting depannnnnnnnn stage sekali, coz he is under photographers, so belakang dia memang artists bersepah2 lah, in fact me memang tengok kiri kanan belakang depan mata jerr…

nampak sapa2 yang korang kenal…

alah agak2 sure korang kenal nya lah

IMG_6276

si gelemer yang dalam dewan orang dok woooooooooooooooooo! coz she walks next to me, amik award tetiba muka mek pun kuor tv, kantoi kat anak2 ku…

mummy pergi work kat tv yek? mummy nya muka ada kat tv!!

hahahahaha terettttttttttttttt tet tet!

IMG_6292

IMG_6301

opening by the 3 in red…oh gamba2 masa yang kuor tv pun banyak, clear betul tapi perlu ke aku nak letak lam RM? malaslah…nak jaga bandwith actually hiksss

ni in red sumer nih, i should be part of it! danggggg!

IMG_6334

Faradhiya..sibuk tweet ek?

IMG_6422

Dira Abu Zahar, kat red carpet bawak anak, pastuh anaknya pulang kot, adalah family members yang bawak balik rasanya. i m not sure

IMG_6423

depa seats same row with me, tapi kesian Jue Aziz tuh duduk tak tegak sangat tau all the way masa Anugerah Skrin nih, dia dok komplen bajunya ketat, korset kot. Zulhuzaimy ni solo ke duda? eh duda ke laki orang still?

IMG_6493

‘Ziana Zain’ yang buat drama masa iklan di TV…

IMG_6548

oh hai :) i m not wearing red…me dok under media, together with Joe KK

IMG_6574

Wan Nor Azlin, famous, jatuh dan bangkit semula…

IMG_6599

Lisa tuh i tell u….shes very slimmmmmmmmmmmmmmmmm!!

IMG_6627

then kuor dari dewan, abih je Anugerah Skrin, masyallah fans punya ramai menggung to stop them nak amik gambar. aku dok tepi je membontoti laki ku yang dok bekerja lagi with his camera…..

kadang2 aku rasa, aku tak pergi pun takperr

coz yang buat keje is RD for actual photos

tapi yang buat keje in RM is me…so baik aku dok umah jelah kot pas nih or jadi driver jemput dia pas dia abih kerja…

IMG_6635

Lisa sangat cantikkkkkkkkk! coz shes wearing red hahahaaaa

IMG_6660

Eja pung! mung tau clutch dia sama ngan me, Anya Hindmarch but hers is in silver, aku dah nak amik gak silver harituh but change to blue, better

IMG_6662

IMG_6661

IMG_6659

IMG_6658

IMG_6657

IMG_6652

IMG_6651

IMG_6648

IMG_6646

IMG_6630

IMG_6629

habislah

malas nak menceceh banyak2 coz bukan korang tak kenal depa nih. yang 2 posts for the Anugerah Skrin pun aku malas nak update nama2 artists, me banyak kerja lah. 2 weekends aku full sangat, malam dah kedaung…

IMG_6741

me pun tak bergambar ngan RD, but lepas dinner di Seri Pacific, sebab terserempak ngan Shazlan, amiklah gambar sesama coz demi anak-anakku.

Depa fans betul ngan Shazlan nih….bila aku bagi gambar nih to them, dedua tak puas hati

napa Shazlan boleh pergi tempat mummy kerja kat pwtc tuh? napa kita tak boleh ikut?? Shazlan kan budak2 macam kita jugak…

hahahaha malas aku nak explain. Diorang memang fan to cerita Hikayat Putera Shazlan lor…

one special entry nanti for myself pulak yek :)

**ada satu gambar artist, banyak giler gak sirman amik gambonya, tak hingin aku nak letak lam RM nih!  bukak kad on stage pun tergedik2! yuck foo lah ko. berdiri mengadap audience pun sengaja on the side, nak tunjuk cik von, hoi ko tunjuklah camne badan ko pun, kalau dah kertu, kertu jugak, ko dah tua ok, muka bercucuk2 dah macam haktuihhhhhhh!! I hate her sooooo much**

Comment: 42

Red Carpet Anugerah Skrin 2010 TV3 – Part 2

IMG_6111

IMG_6112

IMG_6117

IMG_6120

IMG_6122

IMG_6127

IMG_6133

IMG_6136

IMG_6139

IMG_6140

IMG_6143

IMG_6145

IMG_6147

IMG_6148

IMG_6151

IMG_6152

IMG_6155

IMG_6160IMG_6159

IMG_6164

IMG_6166

IMG_6170

IMG_6175

IMG_6179

IMG_6180

IMG_6185

IMG_6188

IMG_6191

IMG_6194

IMG_6198

IMG_6203

IMG_6207

IMG_6209

IMG_6216

IMG_6218

IMG_6221

IMG_6222

IMG_6225

IMG_6228

IMG_6232

IMG_6235

IMG_6237

IMG_6239

IMG_6243

IMG_6244

IMG_6247

IMG_6249

IMG_6254

IMG_6256

IMG_6259

IMG_6263

all photos taken by Sirman @ RD.

Later me letak nama2 yek.

Comment: 41