TV3

All About Anugerah Skrin 2012!

DSC06094DSC06113DSC06124DSC06138DSC06141DSC06166DSC06170DSC06178DSC06180DSC06194DSC06200

DSC06221DSC06229DSC06264DSC06271DSC06277DSC06282DSC06284DSC06285DSC06316DSC06322DSC06334DSC06339DSC06358DSC06400

DSC06406DSC06414DSC06448DSC06454DSC06463DSC06471DSC06475DSC06481DSC06505DSC06528DSC06535DSC06552

DSC06565DSC06570DSC06575DSC06584DSC06600DSC06604DSC06610DSC06615DSC06639DSC06645DSC06656DSC06671DSC06674DSC06679DSC06681DSC06686DSC06692DSC06694DSC06718DSC06779DSC06783DSC06792DSC06804DSC06809DSC06817DSC06818

 

DSC05683DSC05693DSC05704DSC05708DSC05721DSC05728DSC05744DSC05746DSC5680

DSC05762DSC05782DSC05792DSC05797DSC05800DSC05811DSC05829DSC05831DSC05835DSC05843

DSC05849DSC05860DSC05865DSC05872DSC05873DSC05889DSC05894DSC05900DSC05907DSC05910

DSC05914DSC05919DSC05923DSC05925DSC05932DSC05934DSC05937DSC05945DSC05949DSC05953DSC05961DSC05965DSC05981DSC05983DSC05987DSC05992DSC05994DSC06000DSC06005DSC06008DSC06012DSC06019DSC06027DSC06029DSC06037DSC06040DSC06047DSC06056DSC06057DSC06061DSC06064DSC06067DSC06072DSC06073DSC06076DSC06079DSC06081DSC06084DSC06088

Thank you TV3 for inviting Redmummy’s team.

The red carpet, the event, the post party of Anugerah Skrin 2012 – fully covered and credit to Lawa Photography’s team! I love the clutch and celebrities section, senang kerja aku Lawa dah sesiap buatkan. Ada fashion or dress yang hangpa rasa macam well cantik, ohmygod atau halamak??

Comment: 15

WHI #Nestle Make Up by Najwa…

IMG_5756

**make up sambil hapal skrip ye tuh**

waktu rehearsal with Nuffnang and agent, aku cakap ke main keretapi, depa suruh slowing down a bit, tu yang hang tengok aku kat tv tu ke main lemah lembut gemalai coz 6 minit tu!! ai solo ok.

IMG_5757

she s now bergerak secara sendirian berhad

banyak makan hati dengonya masa berpasukan dulu yek?

eh ai tak tau, tak campurrr! please dont get me involve kalau nak emo-emo heh. ni ramai yang nak cubit kiri kanan terasa ni, bosan aku nak melayan. macam budak2 je, gaduh je ban gaduh je ban gaduh je ban. asyik nak putus silaturrahim jer. aku cakap general nih, untuk semua penduduk yang membaca RM nih, stop it your meraung2 yek. kuasa mak.

so dah berbulan2 langkat ni, she s now known as Najwa sahaja

IMG_5763

looks garang but actually dalam tv takde le nampak sangat make up nya nih over

maybe tang mata kot yang sangat dramatic

IMG_5775

Pinky and Shah from Nuffnang accompanied me at the Sri Pentas for the WHI – Nestle

IMG_5861

tv penipu, ai look so bulat

nak sedapkan hati **anak dah tiga**

tapi Ziana Zain anak dah 4 tak bolat pungggggggggggggggg??

takpe kak red, ada orang yang tak beranak pinak pun membulat, ada yang anak sorang pun berpam-pam jadi teruskan berdiet lagi ye!

lagipun laki aku bagi makan nasi lemak for breakfast bekal, hari2 ok sampai aku jerit kat twitter to stop feeding me that!

IMG_5851

aku tak jumpa le nak embed from Tonton but try this link dapat tak tengok:

Tonton Episode 176 Minute ke 23

IMG-20120928-00644

kitorg ni sokmo jer meet up, tapi malas aku nak blog or twit it, ni pun coz of the professional job yang aku tempek gak lam nih

Make up for WHI – 6 minit bersama Nestle is fully done and sponsored by Najwa

hangpa nak make up sambut laki ker

nak make up for bertunang ke

nak make up for nikah sanding ke

nak make up for annual dinner ke

nak make up for gediks ke

nak make up for the special occasion ke

Contact Najwa 012 967 7222

Comment: 18

Blue Carpet of Anugerah Juara Lagu 26, TV3

 

IMG_6449

IMG_6445

IMG_6452

IMG_6453

IMG_6456

IMG_6460

IMG_6462

IMG_6465

IMG_6467

IMG_6472

IMG_6474

IMG_6477

IMG_6480

IMG_6484

IMG_6487

IMG_6490

IMG_6492

IMG_6494

IMG_6499

IMG_6506

IMG_6508

IMG_6511

IMG_6513

IMG_6515

IMG_6519

IMG_6524

IMG_6529

IMG_6535

IMG_6538

IMG_6541

IMG_6545

IMG_6551

IMG_6552

IMG_6554

IMG_6557

IMG_6560

IMG_6562

IMG_6567

 

IMG_6578

IMG_6579

IMG_6584

IMG_6588

IMG_6595

IMG_6599

IMG_6604

IMG_6609

IMG_6612

IMG_6616

IMG_6618

IMG_6622

IMG_6640

IMG_6644

IMG_6648

IMG_6651

IMG_6659

IMG_6662

IMG_6667

IMG_6672

IMG_6676

IMG_6683

IMG_6687

IMG_6691

IMG_6698

IMG_6702

IMG_6710

IMG_6713

IMG_6739

IMG_6569

IMG_6571

IMG_6749

IMG_6750

IMG_6754

 

IMG_6717

IMG_6729

IMG_6725

IMG_6732

IMG_6734

IMG_6737

Thanks TV3 for inviting and TQ RD for attending amik gambo for RM’s. Sorry tak sempat nak letak nama2 celebrities, dok ngelek RB sambil update nih pung…

 

Comment: 47

Anugerah Skrin TV3 2011 – Red Carpet

Nama-nama artis akan menyusul kemudian…

IMG_5301

Fasha Sandha

ha tengok, pesen yang lebih kurang sama je ngan lain

IMG_5300

Nora Danish

IMG_5299

IMG_5302

Tiz and Remy

IMG_5310

IMG_5313

IMG_5315

Betty Banafe

IMG_5317

Shaheizy Sam

IMG_5319

Ziana Zain

IMG_5323

Marsha Londoh

IMG_5327

Aida Aris

IMG_5328

Fahrin Ahmad

mak aik, over goldnya kooo

IMG_5334

yang ni, bininya dah outstanding, husbandnya pakai all black pun dah cukup

IMG_5336

IMG_5338

Scha and Awal

IMG_5343

 

IMG_5351

Amyza Adnan

IMG_5354

Nubhan

IMG_5358

IMG_5362IMG_5347

IMG_5365

Julia nya baju yang yang pelakon lelaki atas dia tuh, macam semeter jer :)

 

IMG_5367

Diana Danielle

cama nak patung budak nih wei!

IMG_5369

IMG_5372

Farid Kamil

IMG_5375

IMG_5393

IMG_5391

IMG_5418

IMG_5419

IMG_5586

Noor Khiriah

Gambar ai tak perlu lagipun ai tak attend, RD sahaja yang hadhir. If you all perasan, gambar tak berapa sharp coz waktu baru2 nak amik gambar, lens RD jatuh bersepai atas lantai!! perkhhhhhhhhh! so terus hilang mood pakcik tuh, photographer kalau lens jatuh, paham2 jer ler…macam blogger kalau lappynya jatuh ahahaha!

Thanks TV3 for inviting RM’s teams, tak pernah culas menjemput kami wpun kali ni aku memang surrenderlah buat live update dari twitter jer, tak larat le korang, lagipun kalo event begini, biasanya aku buat menyemak jer, Sirman yang move around buat keje.

Comment: 18

Anugerah Skrin TV3 2011 – Post Party

Nama-nama artis akan menyusul kemudian…

IMG_5594

Eja dan Suami

IMG_5600

Last year dia pakai AH’s clutch, yang gold tuh ai tak tau brand apa

IMG_5591

Scha Alyahya

IMG_5602

Shah Jaszle and Miera Liyana

IMG_5606

Nadiya Nisaa

IMG_5609

IMG_5619

 Cik Ta

IMG_5612

kalo korang perasan, ramai celebrities yang dress depa, pesen bawah bih kurang jer geropolnya

IMG_5618

Eja and Umie Aida

IMG_5625

Farid Kamil

IMG_5629

Umie Aida

IMG_5631

IMG_5635

Wawa Zainal

IMG_5647

IMG_5651

Intan Ladyana

IMG_5654

Sharifah Shahora

IMG_5659

Erra Fazira

IMG_5661

IMG_5664

theme ASK taun nih, gold gold gitu

IMG_5672

Aida Aris

IMG_5676

Shila Hamzah

IMG_5679

IMG_5682

Sheera

IMG_5684

Adi Putra dan wife

IMG_5687

Fauziah Ghaos

IMG_5689

IMG_5695

Khir Rahman and Liyana Jasmay

IMG_5697

Bayangkanlah kalau aku dapat kerempeng macam dia nih…letak terletak je dress yang dia pakai

IMG_5709

Juliana Evans

IMG_5714

Gambit Saifullah

IMG_5715

Zizan

IMG_5717

IMG_5719

IMG_5723

Siti Saleha

IMG_5732

Kila

IMG_5737

Tiz  Zaqyah

IMG_5739

IMG_5741

 

IMG_5753

Shaheizy Sam dan Fida

IMG_5760

Sekali lagi fesyen kain yang lebih kurang sama je ngan lelain, tapi macam ada yang tak kena tang dadanya

IMG_5762

Shamsul Yusof

IMG_5766

Fiza

IMG_5769

Aqasha

IMG_5771

Neelofa

IMG_5743

Lisdawati

IMG_5745

gambar dia aku letak lebih coz aku rasa baju dia paling GOLD! gila gemerlip

IMG_5744

cuma rambut agak serabai, but memang abih melawan tema!

Photos taken by RedDaddy.com for Redmummy.com

Comment: 20