Victoria’s Secret

The Valiram Sale…

 

IMG_6721

photo is small …hemmm.

takpelah so nampak apa yang daya ada sini lah yeah. Some #riaktakbur show show entry. Ini cheap cheap one nya. Valiram kan ada buat sale kat JW Marriot, so aku pi lah jugak menebeng, naik grab sesorang.

So hasilnya aku beli 10 bijik nih the hand foam. Aku tak suka beli yang hand soap bebiasa tu, Foam’s line memang aku suka, bertahun2 pun pakai foam sahaja, sedappppppppp and pueh hati. Itu aku lah, ai decide on what to pakai pun coz family aku kalau aku tak jerit ‘wash your handsssssssssssssssss’ hah memang tak pakai ler. huh.

So kat sini harganya sebotol si RM15 (kat boutique of cos ler lagi mahal), but kalau amik 10 bottles depa akan caj RM10 per bottle.  Makanya aku amik ler 10 bottles tu (thinking to give away as presents gak). Hari yang aku sampai tuh for shower gel banyak dah takde, got scrub jer, aku tereban ler gak seketul and a pack of TWG’s teas and red pouch bag of Victoria Secret for giving away gak insyallah.

Usually for Bath and Body Works ni aku soping gegila masa ngah sales depa mid year and year end at KLCC or kat JPO (for some items jer memurah situ), kalau setakat harian takkan ler aku beli coz tau mahal, if takat beli seketul bolehlah if dah jenis orang cam aku yang beli berketul ketul ketul…hah memang takpeklah, kena tunggu sales besau.

Perfumes pun ada je jual kat lam nih but the best place to buy perfumes dengan harga runtuh ialah di Event Hall Isetan KLCC. Every once in 2 months or 3 months depa akan buat (dan biasanya aku akan canang kat my IG Stories), so aku akan stock up sebanyak mungkin. Sales tu lagi murah bakpiang dari kat Valiram sale in JW Marriot nih… Actually Isetan outlets lain pun ada but korang kena rajinlah tengok bila tarikhnya (ada dalam Isetan’s website). For me of cos lah aku akan menebeng kat Isetan KLCC.  Hope this helps.

I banyak dapat soalan bila dan mana, once again, at any Isetans but I go for Isetan KLCC, and tolong check kat isetan’s website for the dates (unless aku kat klcc bolehlah aku canang dalam IGs, but for other outlets kena check sendiri kat site), bukan takat perfumes, make up segalaaaaaaaaaaa….daaaa

Comment: 3

VS VS VS and VS!

IMG_3643

IMG_3653

Only the kuih sugi hadiah iringan, 4 boxes of VS tu I mohon si manis Ayuhidayu belikan!

Kewangian yang terindah :)

alang2 payah nak dapat, sekali beli empat botol terus!

Comment: 9

VS and CD Dolce Vita…

IMG21721

bila letak satu gambo set kotak perfume nih, macam 5 tahun dulu gak. ginilah entry aku, letak satu gambo, kuor cite, jadi satu entry. kadang2 satu gambo pung sampai 4,5 ribu patah perkataan aku bebelkan.  terkenang2 lagik dulu satu entry hidup, tahan sebulan.

turun sket seminggu ada satu entry

pastu selang sehari 2 mesti ada entry

huh….

IMG21722

apapun, kudengar2 stock VS kat KLIA dah makin mengecut. hah sakan ye orang beli boronglah tuh. aku dah bukak my 3rd box of VS, which i bought from Spore last year. 3rd box yek…satu perfume tuh not the miniature size aku leh sakan pakai utk 2-3 days. mak makan perfume dik, sodappppppp!!

but currenly i m now using the Dolce Vita from CD , a highly recommended perfume to all of you. just utk mengrecall kan korang…

IMG21799

on 2008, aku ada beli the miniature set of CD, so dalam tuh ada Dolce Vita , on the day aku pakai tuh, in the lift, ada one chinese man tegur ‘ i love your smell, i love your perfume’ perkhh mak terus selongkar keter carik apa perfume aku pakai paginya tuh ek.

months later, i got the 200ml size of Dolce Vita, from Abang Fesyen, a  gift from him! bila stock tuh dah abih, aku x beli lagik kat kl, coz the harganya CD Dolce Viat tuh memang pricey. so when i was in spore last year, beli borong siap sekali ngan Poison aku sebat!

love the smell so much. memang my fav perfume after/before VS gak.

Comment: 14

Victoria’s Secret in KLIA…

IMG20848

IMG20847

IMG20846

IMG20849

sorry yek gambo kelam, coz ni amik dr berry. kuor je dari arrival KLIA domestic kan ada banyak kedai perfumes kiri kanan tu kan, aku nampak dah ada VS seii dalam nya. wahhh menarik terhebat nih! we stopped by for a while to look what they have. n yes yes memang pojaan hatiku sungguhlah!

so to frens in KLIA, aku nanti kalo tak terbang nak mintak tlg beli kat sini yek…

Saya adalah pencinta VS sesangat. very much! but of cos depa jual a bit exp than apa yang aku penah jual kat RM. tp since aku dah takde stock dari US so memang sangat baloi beli kat KLIA jer lah yek.

IMG20845.

ini yang aku aim sesangat. the lotion tu takper, tp the perfume merah VS ni paling kaw kaw aku suka. kalo x silap for package nih lam RM116 kot, or not more than RM120 lah rasanya. tak ingatlah nak cepat sangat.

sapa2 kat KLIA can help me ek?

kalau staff leh dapat discount staff price kan

nak beli nak beli nak kirim plsssssssssssssssssssssssss

Comment: 23

Victoria’s Secret SALE!!!

VS SALE is a sticky mode entry! do scroll down for the new entries in RM

IMG_4023

IMG_4023

VS Hand & Body Cream Set (5 tubes X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0001

SOLD OUT


IMG_4020

IMG_4020

VS Body Lotion Gift Set (5 bottles X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0002

SOLD OUT


IMG_3988 IMG_3993IMG_3992

VS Body Mist Set (6 bottles X 50ml each)

Price :RM150

Code: VS 0003

SOLDDDDDD!!!


Body Mist : Pear Glace, Pure Seduction, Amber Romance, Love Spell, Berry Kiss, Sweet DayDream

IMG_3997

VS Body Lotion, Love Spell (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0004

SOLD OUT

IMG_4000

VS Body Lotion, Sweet DayDream (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0005

SOLD OUT

IMG_3998

VS Body Lotion, Strawberry (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0006

SOLD OUT

IMG_3999

VS Body Lotion, Sweet Temptation (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0007

SOLD OUT

IMG_4013

VS Body Butter,  Love Spell

Price :RM56

Code: VS 0008

SOLD OUT

IMG_4007

VS Hand & Body Cream, Strawberry (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0009

SOLD OUT

IMG_4008

VS Hand & Body Cream Sweet DayDream (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0010

SOLD OUT

IMG_4006

VS Hand & Body Cream, Pure Seduction (200ml)

Price :RM56

Code: VS 0011

SOLD OUT

IMG_4010

VS Bath Bubbles, Strawberry (250ml)

Price :RM56

Code: VS 0012

SOLD OUT!!!

IMG_4111

VS Body Lotion Noir 250ml

Price :RM66 per bottle

Code: VS 0013

SOLD OUT!!

IMG_4109

VS Ooh La La (200ml)

Price :RM56 per bottle

Code: VS 0014

left 1 bottle

IMG_4106

VS EDP Very Sexy (30ml)

Price :RM150 per box/bottle

Code: VS 0015

SOLD OUT!!

IMG_4044

VS Berry Kiss 1 set (3 items)

Body Mist, Body Lotion, Body Wash

Price :RM130

Code: VS 0018

SOLD OUT

IMG_4041

IMG_4042

IMG_4043

VS For Him 1 set (3 items + bag)

After Shave, Body Wash, Perfume for Him and 1 For Him Bag

Price :RM250

Code: VS 0019

SOLD OUT!!!

Product Stila terselit:

IMG_4002

IMG_4003

Stila Lip Glaze Set (5 types of sticks/flavors/colours)

Price: RM130

Code: VS 0020

SOLD OUT

Ok, ni content dlm each set:
Body Mist : Pear Glace, Pure Seduction, Amber Romance, Love Spell, Berry Kiss, Sweet DayDream
Body Lotion : Love Spell, Amber Romance, Pure Seduction, Pear Glace, Berry Kiss
Hand & Body Cream : Love Spell, Amber Romance, Pure Seduction, Pear Glace, Berry Kiss

vs-scent

IMG_4125

IMG_4122

IMG_4127

VS Cashmere Vanilla Jasmine (50ml)

Price :RM250 per box/bottle (latest edition of VS)

Code: VS 0016

IMG_4120

IMG_4115

IMG_4128

VS Satin Rose De Mai (50ml)

Price :RM250 per box/bottle (latest edition of VS)

Code: VS 0017

Terms and Conditions:

1. Free shipping within Malaysia only.

2. All items tidak pernah and never been tested or used, 100% authentic guaranteed, shipped from US via vshub.

3. We only take your Booking via Order Form, personal email or sms or ym will not be entertained (form nak fill up ada kat end of this entry)

4. All sales are final. No exchangeable, returnable or refundable.

5. Semua stock sudah ada di tangan client, Stock memang banyakkkkkkkkkkkkkk, tak yah lah ko risau kalau ko nak beli sampai berbotol2 utk each code yer..memang banyakkkkkkkkkkk dia order online terus dr vshub! So cepat grab while stock last!

6. Once payment sudah cleared, kindly give 48hours for the item to be delivered to you. Thanks for shopping at RM.

7. Oh yes, to those yang rasa2 boleh bantu saya, can u pls promote this into your blog, do the mouth to mouth spreading. email forwarding etcs…you can copy paste this entry. em, ni aku mintak tlg nih, boleh ke tlg nih? Thanks in advance!

8. I m promoting and selling this under the flag of Shop@RM, all items are not mine.

Order Form
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (required)
  4. (required)
  5. (required)
 

cforms contact form by delicious:days

Comment: 20