Red oh red..

i m so tight, nak jawab komen2 korang pun ya hamat x leh right now, i ll do it tonite..

but today, i really have to go out, i need to look for something REDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!

to complete my RED collection.

Comment: 5

Diamonds…

140220084846.jpg

makan ati mak tengok yer…

140220084842.jpg

cekai cheap2 pun lam seribu lebih itupun ringan ya hamat n diamond nya alahai very the kecik

140220084843.jpg

oh dah bertaun aku x berbarang kemas sejak umah aku kena pecah masuk and habis segala barang kemas disapu dek perompak pencuri penyangak lahanad itu… to start off back, is not that ez.

 

140220084845.jpg

2k lebih tu bukan satu set ye, itu hanya utk harga rantainya jer…

 

well Tomei buat promotion, so pi le jenguk bawak duit bawak credit card kowang. kalo aku ada CC pun aku x kan invest kat sini, lainlah kalo gua dah kaya tahap gaban, sesangat haruslah mak pejam mata jer beli. mengelip2 pakai.

 

la ni aku mewahkan gegirl jer, mak nye malas nak membeli dan sangat sayang duit as i said again, my heart is so broken bila geng pecah rumah angkut segala barang kemas ku. bukan sket2 alang yer…dari zaman aku anak dara ke beranak pinak. sampai mak aku nye emas paun pun depa angkut sekali, adiah dr mak lak tu.

 

 

Comment: 11

Tie collection…

Comment: 6

Lappy wt DQ…

140220084840.jpg

berkenan la ai ngan laptop kecik dia tu..comel jer kan … mahal idak? ai dont know this fella kang aku tanya dia ingat aku nak ngorat dia plak…hishh!

 

140220084841.jpg

70inggit selai ni for gegirl. i hv one shirt of DQ gak..pakai sedondon wah sure nyampah sirman n abang …

 

Comment: 11

Red is dreaming…

i hv something to tell

i have something in my mind

i need to do lots of shoppings

i need to look pretty or is it good?

Make it short, i m gonna have something like this, very soon.

Comment: 11