Black Lalat…

to the owner of IP: 211.25.130.42 @ Lalat 1

I got you! the comments that he/she gave is not edited but i edit his/her nick/id, retrieve the comments over here.

I m not using someone else nick or name if i want to send my own comment in someone else blog, so this fella is using my name to send comment in my own blog. WT..! This is called Lalat.

Baru 3 hari redmummy.com been launched, ada jugak lalat yang bersama mengekoriku di mana-mana. Aku dah cakap aku detect IP ko automatically, staff RHB Bank HQ ko yer…

 

**I control my blog, so think twice before sending comments. x sesia bayo domain sendiri, macam-macam ada!

 

 

 

Comment: 45

Not Red baby…

 

mestila gaya tu dah ada….

gaya bapak kalo x de, apa kes kan abang ngan gegirl tu plak…

120220084820.jpg

120220084818.jpg

My sister Nana’s baby boy, Baby Khyre…

 

 

 

 

Comment: 7

Merah Diva…

How bout we start off our Wednesday wt some Merah Diva…

thank you Rick for making my day.

smile and keep smiling all.. :)

Comment: 8

Red Post Timestamp…

 

 

I dont have to worry about sitting in the meeting hall for one whole day

I dont have to get complaints from my readers anymore

coz the best of having own domain:

 

i can set an advance time to publish all entries…kewlllllllllll!!! so kalo aku tido ari ahad tu, nak post entry kol 3ptg ke kol 12tgh malam ke sume boleh, janji aku set dr kol bape aku nak anto kan kan …syok aaa…

 

so katalah sok aku ada whole day mtg, aku cuma setkan 4,5 entries for one whole day, and set time kol bape entry tu nak kuor, WOOOSHHH, terus dia kuor di waktu2 tersebut.

 

kelasss!!!! contohnya spt entry ini, i drafted at 1120pm, i set this to be published at 830am. This is the Red Magic that i m talking about. hiks…. magic tak??

 

 

 

 

 

 

Comment: 18

Red Magic…

i m doing some magics in my blog at 830am later..

 

check it out!

Comment: 6