Enter and delete…

aku type pepanjang pastu aku padam, enter.

aku type lagi, kuor masuk blog ni and padam balik.

x tau apa nak tulis, x terkata. i m off to menara again and again and again…

Comment: 12

!!

i m weak..

Comment: 21

2 tickets to give away…

herman01.jpg

 

 

im helping Tijah Murai to give away 2 tickets for free, she s actually offered to me, but im not interested. not in the mood, i hv other show to catch anw.  So Tijah is happy to give to my readers, enquiries pls email to Tijah directly, email add Tijah ada kat blognya ye. Do deal wt her directly for the tickets collection etc, show is this Friday nite.

I know Tijah personally, dia x penah pun bagi komen lam blog ni. so dont worry, this is not a spam tickets.

 

 

Comment: 2

Dell Inspiron 1520…

190220085005.jpg

ngah monyok2, ada gak menda yang leh make me smile a bit. wpun bukan harta sendiri, from my new company to replace the one yang dari mother’s company bagi. just got it petang smlm.  mother’s company punya mmg nak kena arwahkan jer, buat display jer pun, x suka aku nak pakai, lembab kedahak.

 

and sbb new company ni takde firewall mak nenek bagai, i can install everything and the first thing aku buat dekstop background tuko jadi RED kaler!

 

well aku mintak dell inspiron ni kaler merah, tp big boss aku ckp kang kalo ada kak blue, kak green mintak kaler yg dema berkenan, habislah kompeni jadi warna ceria. so to be fair, semua staff pakai kaler yg sama.

yelah, thank you lah. itam silver pun itam silver lah…

 

 

 

Comment: 9

Trying to say…

aku suka baca comments kowang

kadang2 bila ngah mandom2 gini, baca komen2 lama korang bley gak buat tersengih.

tell u the truth, aku nak jawab setiap satu komen personally, but i dont really sit infront of my blog siang2 hari waktu keje tu, time keje i m fully occupied. bila dah malam, aku telek belek komens korang…

nak jawab sesatu x terdaya, so kdg2 aku satukan and baru aku jwb, main pikul kati je. ikut nasib aku suka komen korang, aku jadikan entry. minta maaf ye kalau ada komen korang yg aku x jwb personally, bila ngah merundum ke bawah ni mulalah lembik segala.

:(

Comment: 8