Not Red baby…

 

mestila gaya tu dah ada….

gaya bapak kalo x de, apa kes kan abang ngan gegirl tu plak…

120220084820.jpg

120220084818.jpg

My sister Nana’s baby boy, Baby Khyre…

 

 

 

 

Comment: 7

Merah Diva…

How bout we start off our Wednesday wt some Merah Diva…

thank you Rick for making my day.

smile and keep smiling all.. :)

Comment: 8

Red Post Timestamp…

 

 

I dont have to worry about sitting in the meeting hall for one whole day

I dont have to get complaints from my readers anymore

coz the best of having own domain:

 

i can set an advance time to publish all entries…kewlllllllllll!!! so kalo aku tido ari ahad tu, nak post entry kol 3ptg ke kol 12tgh malam ke sume boleh, janji aku set dr kol bape aku nak anto kan kan …syok aaa…

 

so katalah sok aku ada whole day mtg, aku cuma setkan 4,5 entries for one whole day, and set time kol bape entry tu nak kuor, WOOOSHHH, terus dia kuor di waktu2 tersebut.

 

kelasss!!!! contohnya spt entry ini, i drafted at 1120pm, i set this to be published at 830am. This is the Red Magic that i m talking about. hiks…. magic tak??

 

 

 

 

 

 

Comment: 18

Red Magic…

i m doing some magics in my blog at 830am later..

 

check it out!

Comment: 6

Red Reddies…

120220084822.jpg

maintain senyum je pakcik ni ala2 artis nampak camera padahal dia ngah concall wt the US people…semua org kena halau msk bilik x bley kaco dia ngah bz. alah yg kena halau tu gf gegirl dia, aku nak halau? aku snap gambo dia ada lah…abang dah kelenaan tidur.

anw all, i ve added some of you yang dah emailed me that you have linked my new redmummy.com into yr blog. Tak tau le napa ada yang x paham meh sini aku explain lagi sekali ye:

  • i have 2 blogs, my old blogspot punya address link, kalau korang dah ada letak lam blog korang, biarkan lah coz address link korang pun ada lam blog lama aku tu. aku x buang, blog tu tetap main reference.

  • untuk redmummy.com rumah baru i ni, mmg takde link of your blog address yet, coz i will only link your blog if you have done to link my new blog ni.
  • once u dah link my web ni lam yr blog, u gotta email me instead of telling me in the comments board. u wanna y?

  • berapa ramai org yg komen, and entry is moving fast everyday, so i do the blog roll update kadang2 over the weekend jer, kdg2 once in a week. kalo nak carik korang nye blog add lam komen, pengsan mak yang oi. dalam email senang, i hv specific folder for those who hv linked me.

Alert me if i still havent done your link yet, saya kan manusia yang leka dan lemah dan pelupa…gitu. Btw, i place all links in the Red Reddies button.

Good… and pls enjoy your Wednesday.

Comment: 2